Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Jaguar ετοιμάζει τη νέα F-Type

Ελλάδα 5:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Jaguar ετοιμάζει τη νέα F-Type

ΝΕΑ

Η Jaguar ετοιμάζει τη νέα F-Type

ΝΕΑ

Έχουν περάσει 6 χρόνια από την παρουσίαση της υπάρχουσας F-Type και όπως φαίνεται η Jaguar φέρνει στο προσκήνιο τον αντικαταστάτη.

Advertisement
Advertisement

 

Η ώρα της αντικατάστασης για την F-Type όπως φαίνεται πλησιάζει. Οι φωτογραφίες που δείχνουν ένα πρωτότυπο με έντονο καμουφλάζ, αφήνουν λίγα στη φαντασία μια και είναι στην πραγματικότητα ευδιάκριτες οι γραμμές του αμαξώματος της νέας F-Type. Το πρωτότυπο εθεάθη να κυκλοφορεί κοντά στη «βάση» της Jaguar, στη Βρετανία και όπως φαίνεται αρκετά καθαρά, έχουν διατηρηθεί αρκετά στοιχεία από την υπάρχουσα γενιά του μοντέλου. Το αλουμινένιο πλαίσιο που χρησιμοποιεί σήμερα η F-Type, έχει διατηρηθεί και θα το δούμε και στην επόμενη γενιά.

Advertisement
Advertisement

Οι αναβαθμίσεις στα μηχανικά μέρη και στο λογισμικό του κινητήρα αλλά και των περιφερειακών, έχουν ως στόχο την ακόμα «καθαρότερη» εικόνα του σε ότι αφορά το περιβαλλοντικό αποτύπωμα, ενώ υπάρχουν σαφείς ενδείξεις πως το μοντέλο θα έχει όλη τη γκάμα των συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού που χαρακτηρίζει τα αυτοκίνητα της επόμενης γενιάς, καθώς και την εξέλιξη του συστήματος αυτόνομης οδήγησης. Το σκίτσο από το περιοδικό Car, δείχνει καθαρά την κατεύθυνση του σχεδιαστικού τμήματος της Jaguar αναφορικά με το μέλλον του coupe μοντέλου.

Advertisement

Η Jaguar που προφανώς έχει στο στόχαστρο την 911 της Porsche κάνει δοκιμές ραφιναρίσματος όλων των πιθανών εκδοχών του μοντέλου σε ότι έχει να κάνει με τα μηχανικά σύνολα που θα το εφοδιάζουν. Οι φήμες που ακολουθούν την εξέλιξη του αυτοκινήτου, κάνουν λόγο για συνέχιση της διάθεσης του μοντέλου με τετρακύλινδρους κινητήρες, που για κάποιες περιπτώσεις ως επιλογή, αποτελούν συγκριτικό πλεονέκτημα σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Advertisement