Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Jaguar E-Pace ανανεώνεται!

Ελλάδα 13:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Jaguar E-Pace ανανεώνεται!

ΝΕΑ

Η Jaguar E-Pace ανανεώνεται!

ΝΕΑ

Με ένα ελαφρύ facelift στην E-Pace, η JLR επιδιώκει να τονώσει την εμπορική πορεία του μοντέλου από το οποίο έχει μεγάλες προσδοκίες.

Advertisement
Advertisement

Στις περιορισμένες πωλήσεις αποδίδεται η διάθεση της Jaguar να κάνει ένα ελαφρύ φρεσκάρισμα στην E-Pace, από την οποία η εταιρεία «περιμένει πολλά» σε εμπορικό επίπεδο. Οι χαμηλές πωλήσεις του 2018 (4.479), αναμένεται να «επαναληφθούν» και φέτος, με τις πωλήσεις της E-Pace στις ΗΠΑ να είναι μέχρι και τον Οκτώβρη, μόνο 3.716 μονάδες.

Advertisement
Advertisement

Το αυτοκίνητο «συνελήφθη» φωτογραφικά, κατά τη διάρκεια των δοκιμών της ανανεωμένης του εκδοχής, με αρκετά έντονο καμουφλάζ που δεν επιτρέπει τις εικασίες σχετικά με τις αισθητικές αλλαγές- οι οποίες ωστόσο, δεν αναμένεται να είναι εκτενείς, έτσι και αλλιώς. Μικρή διαφορά εντοπίζεται στη διαμόρφωση των φωτιστικών σωμάτων πίσω αλλά και στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα.

Αντίστοιχα, στην καμπίνα οι φωτογράφοι διέκριναν καμουφλάζ, πράγμα που σημαίνει πως θα υπάρχουν αλλαγές και εκεί. Επισήμως, δεν έχει διαρρεύσει κάτι σχετικά με την ανανέωση της E-Pace, που αναμένεται να διατεθεί στην αγορά από το 2021. Σε ότι αφορά τα μηχανικά μέρη της ανανεωμένης έκδοσης, είναι πολύ σοβαρή η πιθανότητα να εφοδιάζεται το μοντέλο με τα mild υβριδικά σύνολα που φτάνουν σε απόδοση του 290 ίππους.

Advertisement