Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η υπερπολυτελής Bentley Bentayga Stetson (+video)

Ελλάδα 15:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η υπερπολυτελής Bentley Bentayga Stetson (+video)

ΝΕΑ

Η υπερπολυτελής Bentley Bentayga Stetson (+video)

ΝΕΑ

Η Bentley παρουσίασε την ειδική έκδοση Stetson της Bentayga με στόχο το εύπορο κοινό της στο Τέξας.

Advertisement
Advertisement

Είναι γνωστό πως οι Αμερικάνοι λατρεύουν τα pick-up και είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν υπέρογκα ποσά για εξειδικευμένες πολυτελείς εκδόσεις. Είναι επίσης γνωστό πως η Bentley δεν διαθέτει και ούτε προτίθεται να μπει σε αυτή την κατηγορία οπότε ο τρόπος της για να προσελκύσει το αμερικάνικο κοινό είναι η δημιουργία ειδικών εκδόσεων.

Η Bentayga Stetson Special Edition είναι μια από αυτές τις ειδικές εκδόσεις που όμως κατασκευάστηκε αποκλειστικά για την κοινοπολιτεία του Τέξας και θα προσφέρεται μόνο από την αντιπροσωπία της Bentley στο Ντάλας. Το μοντέλο κατασκευάζεται από το τμήμα Bentley Mulliner και θα προσφέρεται σε τρεις διαφορετικές εξωτερικές αποχρώσεις οι οποίες είναι εμπνευσμένες από τα διάσημα καουμπόικα καπέλα Stetson.

Advertisement
Advertisement

Πιο δημοφιλής από τις τρείς αποχρώσεις αναμένεται να είναι η White Sand που παραπέμπει στο χρώμα Silverbelly της Stetson το οποίο έχει πρωταγωνιστήσει σε καπέλα της εταιρίας που έχουν φορεθεί από διάσημους μεταξύ των οποίων οι Bob Dylan Και Winston Churchill. Τα δυο άλλα χρώματα που θα προσφέρει η Bentley θα είναι τα Dark Cashmere και Onyx.

Αντίστοιχης φιλοσοφίας σχετικής με τα προϊόντα της Stetson είναι και οι πινελιές του εσωτερικού διάκοσμου όπου κυριαρχούν οι διχρωμίες στο υψηλής ποιότητας δέρμα των επενδύσεων. Το λογότυπο Stetson είναι ενσωματωμένο στα προσκέφαλα ενώ οι ραφές των επενδύσεων προσομοιάζουν αυτές που υπάρχουν στις καουμπόικες μπότες. Το κόστος της ειδικής έκδοσης αγγίζει τα 246.500 δολάρια.