Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Huracan πουλάει σαν ζεστό ψωμί

Ελλάδα 7:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Huracan πουλάει σαν ζεστό ψωμί

ΝΕΑ

Η Huracan πουλάει σαν ζεστό ψωμί

ΝΕΑ

Εννοείται πως αυτό ισχύει για όσους διαθέτουν το ανάλογο βαλάντιο για να αποκτήσουν το ιταλικό supercar, που όχι μόνο αντικαθιστά επάξια την Gallardo, αλλά καταφέρνει να πουλά ακόμη περισσότερο, συμβάλλοντας στην καλύτερη χρονιά της Lamborghini!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Οι ιθύνοντες της ιταλικής φίρμας (συμπεριλαμβανομένων και του ομίλου VW γενικότερα, στον οποίο ανήκει η Lamborghini), δίχως αμφιβολία θα τρίβουν τα χέρια τους. Σίγουρα όχι από… το κρύο, αλλά από ευτυχία, μιας και το 2015 ήταν η καλύτερη χρονιά από πλευράς πωλήσεων με τον συνολικό όγκο να ανέρχεται στα 3.245 αυτοκίνητα. Εκ των οποίων, τα 2.242 ήταν Huracan LP 610-4, με την ιταλική φίρμα να στοχεύει ακόμη ψηλότερα για το τρέχον έτος με την προσθήκη της πισωκίνητης και της roadster εκδοχής.

«Αυξήσαμε τις πωλήσεις μας με νέα ρεκόρ στις αγορές της Αμερικής και της Ασίας. Συγκεκριμένα, η μεγαλύτερη αγορά ήταν αυτή των ΗΠΑ και της Κίνας, ενώ σημαντική αύξηση είχαμε στην Ιαπωνία, στην Βρετανία, στην Μέση Ανατολή και στην Γερμανία» είπε μεταξύ άλλων ο CEO της Lamborghini, o Stephan Winkelmann. Εδώ να πούμε πως το επόμενο μοντέλο που θα παρουσιάσουν οι Ιταλοί είναι η Centenario, με στόχο των εορτασμό των 100 ετών από όταν γεννήθηκε ο ιδρυτής της μάρκας, ο Ferruccio Lamborghini.

Advertisement
Advertisement