Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Honda σταματά την παραγωγή του Accord για 11 ημέρες

Ελλάδα 1:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Honda σταματά την παραγωγή του Accord για 11 ημέρες

ΝΕΑ

Η Honda σταματά την παραγωγή του Accord για 11 ημέρες

ΝΕΑ

Η Honda θα σταματήσει την παραγωγή του Accord στο εργοστάσιό της στο Οχάιο για 11 ημέρες στους επόμενους τέσσερις μήνες. Εκπρόσωπος της εταιρίας αποκάλυψε στην Automotive News ότι το πάγωμα της παραγωγής θα λάβει χώρα λόγω των ισχνών πωλήσεων στις ΗΠΑ και των τεράστιων αποθεμάτων. Εκείνοι που εργάζονται στο εργοστάσιο του Marysville θα εργαστούν αλλού εκτός παραγωγής ή θα πάρουν άδεια γι αυτές τις 11 ημέρες.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Η παραγωγή θα διακοπεί για δύο ημέρες κάθε μήνα από τον Απρίλιο μέχρι τον Ιούνιο και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού στο εργοστάσιο. “Προσαρμόζουμε την παραγωγή στις εγκαταστάσεις μας τακτικά. Αυτό το κάνουμε ώστε να είμαστε σύμφωνοι με την κατάσταση της αγοράς αυτή τη στιγμή”, δήλωσε ο εκπρόσωπος.

Honda-Accord-Production-Halt-tsiro-530

Advertisement
Advertisement

Την 1η Μαρτίου, τα επίπεδα απογραφής του Honda Accord ανήλθαν σε 104 ημέρες. Οι αντιπρόσωποι της Honda ισχυρίζονται ότι ένας από τους λόγους για τις μικρές πωλήσεις είναι η έλλειψη ελκυστικών προσφορών μίσθωσης. Όταν περάσαμε στο Honda Accord Hybrid πέρυσι, ανακαλύψαμε πως ήταν πολύ εντυπωσιακό. Δεν είναι μόνο αποτελεσματικό, αλλά προσφέρει επίσης εντυπωσιακό χειρισμό και έρχεται με ένα εντυπωσιακό χώρο αποσκευών 473 λίτρων. Παρά το γεγονός ότι είναι εξαιρετικά ελκυστικό, το Accord είναι ένα sedan κάτι που πλέον δεν έχει τόση απήχηση στην ευρωπαϊκή αγορά.