Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η «Generation N» της Nissan

Ελλάδα 15:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «Generation N» της Nissan

ΝΕΑ

Η «Generation N» της Nissan

ΝΕΑ

Μία ιδιαίτερη πρωτοβουλία πήρε η Nissan την οποία τιτλοφορεί «Generation N» και μας παρουσίασε σε μία όμορφη εκδήλωση που έλαβε χώρα στο κέντρο της Αθήνας.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ

Επί της ουσίας πρόκειται για έναν διαγωνισμό ανάμεσα σε νέους ανθρώπους που ξεχωρίζουν για τις καινοτόμες ιδέες και τις πράξεις τους. Ακολουθώντας λοιπόν το σλόγκαν της μάρκας που είναι «Καινοτομία που Ενθουσιάζει (Innovation that excites)», η καμπάνια «Generation Ν» θα επιβραβεύσει ανθρώπους και ομάδες που παρά τις δυσκολίες αυτή την εποχή στη χώρα μας, καταφέρουν να εμπνεύσουν – τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.

Επιλέχθηκαν 20 πρόσωπα/ομάδες των οποίων οι μοναδικές δράσεις παρουσιάζονται μέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα www.nissangenerationn.gr. Νέοι άνθρωποι που διακρίνονται για το έργο τους σε τομείς όπως επιχειρηματικότητα, φυσικές επιστήμες, ιατρική, μηχανολογία, κοινωνική προσφορά, αθλητισμός κ.α. Μέσα από 20 σύντομα videos που μπορείτε να δείτε στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυηνση, οι πρωταγωνιστές της καμπάνιας παρουσιάζουν το αντικείμενο και το όραμά τους καλώντας το κοινό να τους στηρίξει με την ψήφο τους.

Advertisement
Advertisement

Nissan_N_pressConf_Sample_17-640

Το κοινό καλείται να ψηφίσει εκείνους που θέλει να κερδίσουν, με  τη Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. να επιβραβεύει τους 10 πρώτους, δίνοντάς τους από ένα αυτοκίνητο Nissan για έναν ολόκληρο χρόνο, υποστηρίζοντας έτσι έμπρακτα το όραμά τους. Ανάλογα με τη φύση της δράσης του κάθε διαγωνιζομένου θα δοθεί και το κατάλληλο όχημα μέσα από τον πλήρη στόλο της Nissan. Την ίδια στιγμή, όσοι από το κοινό ψηφίζουν, θα μπαίνουν στην κλήρωση για 3 μεγάλα ταξίδια στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου Φρανκφούρτης.

Advertisement

Επικοινωνήστε μαζί μας:
ps@newsauto.gr
https://www.facebook.com/SeitanF1/
https://www.instagram.com/seitanf1/
https://twitter.com/PanosSeitanidis
https://www.youtube.com/user/panosseitan