Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η GALLO S.A. εγκαινιάζει νέες εγκαταστάσεις για Peugeot και Opel στην Αγία Παρασκευή

Ελλάδα 15:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
        string(136) "Η GALLO S.A. εγκαινιάζει νέες εγκαταστάσεις για Peugeot και Opel στην Αγία Παρασκευή"
    

Η GALLO S.A. εγκαινιάζει νέες εγκαταστάσεις για Peugeot και Opel στην Αγία Παρασκευή

ΝΕΑ

Η GALLO S.A. επενδύει σε νέες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στην Αγία Παρασκευή, ενισχύοντας την παρουσία των Peugeot και Opel στα Βόρεια Προάστια και δημιουργώντας το πρώτο κατάστημα στην Ελλάδα που ακολουθεί πλήρως τα νέα εταιρικά πρότυπα του Ομίλου Stellantis.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newsauto.gr on Google

Η GALLO S.A. άνοιξε τις νέες εγκαταστάσεις της στην Αγία Παρασκευή, δημιουργώντας ένα νέο κέντρο εξυπηρέτησης για τις μάρκες Peugeot και Opel στα Βόρεια Προάστια της Αττικής. Η επένδυση σηματοδοτεί τη μεταφορά της Peugeot σε μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο χώρο, αλλά και την επιστροφή της Opel στην περιοχή, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες πώλησης και τεχνικής υποστήριξης σε ένα ενιαίο συγκρότημα.

Οι νέες εγκαταστάσεις βρίσκονται στη συμβολή της Λεωφόρου Χαλανδρίου 15Β με την οδό Καποδιστρίου και αποτελούν το πρώτο κατάστημα στην Ελλάδα που σχεδιάστηκε εξ ολοκλήρου σύμφωνα με τα νέα εταιρικά πρότυπα του Ομίλου Stellantis, δίνοντας έμφαση στη σύγχρονη εμπειρία του πελάτη.

Η GALLO S.A. δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου από το 1993 και αποτελεί επίσημο διανομέα της Peugeot από το 1998. Με τη μεταφορά των δραστηριοτήτων της από τη Λεωφόρο Μεσογείων, συγκεντρώνει πλέον στον νέο χώρο τις πωλήσεις καινούριων αυτοκινήτων, το εξουσιοδοτημένο συνεργείο και όλες τις υπηρεσίες after sales.

Παράλληλα, η Opel επιστρέφει δυναμικά στην Αγία Παρασκευή. Η GALLO S.A., επίσημος διανομέας της μάρκας από το 2023, δημιουργεί το δεύτερο σημείο παρουσίας της Opel μετά τις εγκαταστάσεις στη Λεωφόρο Κηφισού, προσφέροντας πωλήσεις νέων αυτοκινήτων, εξουσιοδοτημένο συνεργείο και ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποστήριξης.

Οι νέες εγκαταστάσεις εκτείνονται σε περισσότερα από 2.200 τετραγωνικά μέτρα και έχουν σχεδιαστεί ώστε να προσφέρουν μια πιο σύγχρονη και προσωποποιημένη εμπειρία. Οι πελάτες μπορούν να εξυπηρετηθούν για αγορά νέων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, leasing, service, φανοποιείο, ασφάλιση, αγορά μεταχειρισμένων οχημάτων, καθώς και να πραγματοποιήσουν test drive σε ολόκληρη τη γκάμα επιβατικών και επαγγελματικών μοντέλων Peugeot και Opel.

Με περισσότερα από 30 χρόνια παρουσίας στον χώρο του αυτοκινήτου, η GALLO S.A. συγκαταλέγεται στους κορυφαίους εμπόρους της ελληνικής αγοράς. Η εταιρεία βρίσκεται στην πρώτη θέση στις πωλήσεις Peugeot πανελλαδικά για επτά συνεχόμενα χρόνια, από το 2019 έως το 2025, ενώ από το 2023 κατέχει και την κορυφή στις λιανικές πωλήσεις της Opel στην Ελλάδα.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ford και Geely ενώνουν τις δυνάμεις τους στην Ευρώπη

Αυτό είναι το νέο Xiaomi Sky Nomad N90 Max – Πότε παρουσιάζεται επίσημα

Κυκλοφοριακή συμφόρηση στον Κηφισό και γύρω από το λιμάνι του Πειραιά


Ακολουθήστε το newsauto.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις