Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η G-Class της Carlex τα…σπάει!

Ελλάδα 17:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η G-Class της Carlex τα…σπάει!

ΝΕΑ

Η G-Class της Carlex τα…σπάει!

ΝΕΑ

Λίγους μήνες μετά την παρουσίαση της Carlex Design Mercedes-AMG G63 «Steampunk» Limited Edition, η RoCars είχε την ευκαιρία να ελέγξει από κοντά το συγκεκριμένο θηρίο. Είναι σίγουρα αρκετά τολμηρό σε design και δυνατότητες, αυτό ως μια πρώτη γεύση.

Advertisement
Advertisement

Η Carlex σκοπεύει να δημιουργήσει δέκα σπάνια κομμάτια του super SUV, ενώ, αναμένεται πως το καθένα από αυτά θα επωφελείται από σημαντικές εξωτερικές και εσωτερικές διαφοροποιήσεις προκειμένου να είναι ακόμη πιο ξεχωριστό.

Από έξω, η πιο εντυπωσιακή πτυχή του G63 Steampunk Limited Edition είναι οι διάφορες “χάλκινες” πινελιές. Σε αυτές περιλαμβάνονται οι τεράστιοι τροχοί, οι πλευρικές απολήξεις καθώς και τα εμβλήματα. Το μεγαλύτερο μέρος του εξωτερικού διαθέτει μια υπέροχη γυαλιστερή μαύρη απόχρωση, αλλά η οροφή υιοθετεί ξεχωριστό φινίρισμα που κολακεύει το τελικό αποτέλεσμα. Αυτό συνεχίζεται και στο κάλυμμα του εφεδρικού τροχού στην πίσω πόρτα. Δεδομένου του πόσο πολύ θέλουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους οι ιδιοκτήτες της G-Class, φαίνεται πως εδώ θα βρουν το δικό τους παράδεισο.

Advertisement
Advertisement

Το εσωτερικό είναι εξίσου μοναδικό με το εξωτερικό, ίσως ακόμη περισσότερο. Η Carlex Design επένδυσε την καμπίνα με ολοκαίνουριο καφέ ακριβό δέρμα προκειμένου να προσθέσει πόντους στην πολυτελή αίσθηση του “τέρατος”. Εκτός από το καφέ δέρμα, υπάρχουν αντίστοιχες πινελιές που συμπληρώνουν αυτές του εξωτερικού καθώς και εξαιρετικά λεπτομερείς ραφές οι οποίες μιμούνται το σχέδιο που υπάρχει στην οροφή. Άλλα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν εντός αυτής της ιδιαίτερης G-Class περιλαμβάνουν ξύλινες επενδύσεις τόσο μπροστά όσο και πίσω. Όλα αυτά συνδυάζονται αρμονικά ώστε να δημιουργήσουν ένα G-Wagon που ταιριάζει αποκλειστικά σε εσάς, ενώ εξακολουθείτε να είστε καλαίσθητοι εάν είστε στον κόσμο του steampunk, δηλαδή…