Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Ford Βελμάρ στην έκθεση ERGO.TEC 2024

Ελλάδα 12:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Ford Βελμάρ στην έκθεση ERGO.TEC 2024

ΝΕΑ

Η Ford Βελμάρ στην έκθεση ERGO.TEC 2024

ΝΕΑ

Η Ford Βελμάρ συμμετέχει στη 2η διεθνή έκθεση ERGO.TEC / Μηχανήματα Έργων και προσκαλεί το ευρύ κοινό να την επισκεφτεί, για να δει από κοντά το Ford Ranger Raptor και το Ford Transit Custom.

Advertisement
Advertisement

Και τα δύο κορυφαία επαγγελματικά μοντέλα της Ford θα βρίσκονται σε περίοπτη θέση στην διεθνή έκθεση ERGO.TEC / Μηχανήματα Έργων η οποία πραγματοποιείται από την Παρασκευή 24 Μαΐου έως και την Κυριακή 26 Μαΐου στο εκθεσιακό κέντρο MEC στην Παιανία προσφέροντας τη δυνατότητα σε όλους τους επισκέπτες να ανακαλύψουν τις δυνατότητες και τις τεχνολογίες που τα έχουν καταξιώσει στη συνείδηση των επαγγελματικών σε όλη την Ελλάδα.

Το νέο Ford Raptor είναι ένα εκ των δημοφιλέστερων pickup της αγοράς. Έχει εξελιχθεί ειδικά από την Ford Performance προκειμένου να ξεχωρίσει στον εμπορικό στίβο της κατηγορίας του, χωρίς να απαρνείται όλα εκείνα τα στοιχεία που έχουν καταστήσει την οικογένεια Ranger της Ford ως μία εκ των κορυφαίων στο είδος της.

Επιπλέον, η Ford Βελμάρ παρουσιάζει στην έκθεση ERGO.TEC / Μηχανήματα Έργων και το Ford Transit Custom, το βαν που δικαίως έχει κατακτήσει την κορυφαία διάκριση International Van of the Year 2024.

Advertisement
Advertisement

Γνωστό για την αντοχή και την αξιοπιστία του, το νέο Transit Custom αποτελεί τον απόλυτο σύντροφο του σύγχρονου επαγγελματία οδηγού προσφέροντας μεταξύ άλλων υψηλά επίπεδα ασφάλειας και συνδεσιμότητας, χωρίς συμβιβασμούς στον τομέα της παραγωγικότητας.

Η Ford Βελμάρ Transit Centre διαθέτει μια πλούσια γκάμα επαγγελματικών οχημάτων για να ανακαλύψει και να κλείσει test drive ο επίδοξος αγοραστής, όπως το βραβευμένο Ranger, το οποίο έχει ανακηρυχθεί «Pick-up της Χρονιάς».