Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Ford Mustang Mach 1 επιστρέφει

Ελλάδα 20:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Ford Mustang Mach 1 επιστρέφει

ΝΕΑ

Η Ford Mustang Mach 1 επιστρέφει

ΝΕΑ

Κάποια έγγραφα που διέρρευσαν και αφορούν στα δελτία παραγγελίας και τον εξοπλισμό του Mach 1, αποτελούν την απόδειξη πως η Ford θα επαναφέρει στο προσκήνιο το συγκεκριμένο κωδικό για τη Mustang.

Advertisement
Advertisement

Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο το αν θα αποτελέσει απλά ένα επίπεδο εξοπλισμού ή θα είναι κάποια ειδική έκδοση. Αυτό που είναι σίγουρο όμως, είναι η διάθεση της Ford να επανεντάξει στη γκάμα της, το διάσημο κωδικό που έκανε διαχρονικά τη διαφορά στις εκδόσεις της Mustang. Με τα μέχρι στιγμής αποδεικτικά στοιχεία, τo Mach 1 αφορά ένα πακέτο εξοπλισμού που μάλλον θα πάρει τη θέση του στη λίστα με τα διαθέσιμα αντίστοιχα, «καλύπτοντας» το κενό που άφησε η έτσι και αλλιώς περιορισμένης παραγωγής Mustang Bullit που είχε λανσαριστεί ως παραπομπή για τα 50 χρόνια της περίφημης ταινίας με τον Steve McQueen.

Advertisement
Advertisement

Θυμίζουμε πως η Mustang Bullit Edition ήταν μια Mustang GT με 480 ίππους (20 επιπλέον), με σύστημα εισαγωγής από την Shelby GT350 και κάποιες εμφανισιακές ιδιαιτερότητες, όπως ήταν η αφαίρεση του εμβλήματος της Mustang από τη μάσκα. Φυσικά τα λογότυπα Bullit ήταν τα χαρακτηριστικά που κοσμούσαν το πίσω μέρος αλλά και ορισμένα σημεία της καμπίνας, με κυριότερο το τιμόνι.