Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Ford Motor Ελλάς υποστηρίζει συνέδρια για την ηλεκτροκίνηση

Ελλάδα 18:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Ford Motor Ελλάς υποστηρίζει συνέδρια για την ηλεκτροκίνηση

ΝΕΑ

Η Ford Motor Ελλάς υποστηρίζει συνέδρια για την ηλεκτροκίνηση

ΝΕΑ

Η Ford Motor Ελλάς αποτέλεσε βασικό υποστηρικτή του συνεδρίου «Electric Vehicles Conference» το οποίο πραγματοποιήθηκε στη χώρα μας με μεγάλη επιτυχία για τρίτη φορά στις 18 Οκτωβρίου.

Advertisement
Advertisement

Με την ηλεκτρική κινητικότητα σε κάθε της έκφανση και μορφή να συνθέτει σήμερα τον πυρήνα των δράσεων και πρωτοβουλιών της στη χώρα μας, η Ford Motor Ελλάς πραγματοποίησε ένα ακόμα βήμα προς την κατεύθυνση αυτή αποτελώντας κεντρικό υποστηρικτή του συνεδρίου «Electric Vehicles Conference», το οποίο πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τρίτη 18 Οκτωβρίου στο Αμφιθέατρο OTEAcademy.

Με μεγάλο αριθμό ομιλητών και συμμετεχόντων, στο συνέδριο «Electric Vehicles Conference» ανεδείχθη όχι μόνο η σπουδαιότητα και ο αναπτυξιακός ρόλος της ηλεκτρικής κινητικότητας στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου, αλλά και τα οφέλη της σ’ ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών κλάδων της χώρας μας, συμπεριλαμβανομένης της αυτοκίνησης.

Advertisement
Advertisement

Ταυτόχρονα, στα πλαίσια του συνεδρίου, συζητήθηκαν εκτενώς θέματα που σχετίζονται άμεσα με τις υποδομές και τα δίκτυα φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, τις λύσεις που προβάλει κάθε κλάδος, αλλά και συνολικά ζητήματα που αφορούν τις προοπτικές και εξελίξεις που έρχονται μέσα στα προσεχή χρόνια στον αναπτυσσόμενο τομέα της ηλεκτροκίνησης.

Οι πάγιες δεσμεύσεις της Ford στην ηλεκτροκίνηση

Σε αυτό το «εξηλεκτρισμένο» περιβάλλον, η Ford επιταχύνει τον ηλεκτρικό της μετασχηματισμό αποτελώντας μάλιστα μία από τις πρώτες εταιρείες που είναι καθ’ όλα έτοιμη – τόσο στη χώρα μας όσο και στο σύνολο της Ευρώπης – προκειμένου να υποδεχθεί και να υποστηρίξει με θέρμη και αποφασιστικότητα το ηλεκτρικό παρόν και μέλλον της αυτοκίνησης.

Advertisement

Για το λόγο αυτό η Ford έχει θέσει από νωρίς τα πρότυπα στην αυτοκινητοβιομηχανία και έχει ήδη δεσμευτεί στο πλαίσιο αυτό ότι όλα τα οχήματά της τα οποία θα πωλούνται στην Ευρώπη θα έχουν μηδενικές εκπομπές έως το 2035, ενώ την ίδια στιγμή η εταιρεία επιδιώκει μηδενικό ισοζύγιο άνθρακα σε όλο το ευρωπαϊκό αποτύπωμα των εγκαταστάσεων και των προμηθευτών της.

Advertisement

Η Ford έχει θέσει ήδη τις βάσεις για ένα ηλεκτρικό μέλλον

Η Ford έχει ήδη προβεί στις απαιτούμενες πρωτοβουλίες, επενδύσεις, ενέργειες και προετοιμασίες προκειμένου να υποστηρίξει την ηλεκτρική κινητικότητα με κορυφαία προϊόντα και συγχρόνως με αποτελεσματικό και ενεργειακά βιώσιμο τρόπο μέσα από προηγμένες εγκαταστάσεις και σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ford Kuga Plug-In Hybrid: Διαθέσιμο με Black Package και Comfort Seat
Η Ford Motor Ελλάς υποστηρικτής της «Clean Ocean»
Τρία Ford πρωταγωνίστησαν στο φετινό «Olympic Yacht Show 2022»

Advertisement