Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Ford έφθασε τα 350 εκατ. οχήματα

Ελλάδα 0:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Ford έφθασε τα 350 εκατ. οχήματα

ΝΕΑ

Η Ford έφθασε τα 350 εκατ. οχήματα

ΝΕΑ

Το Focus, το πλέον εμπορικό μοντέλο στον κόσμο για το πρώτο εξάμηνο του 2012, ήταν το αυτοκίνητο που συμπλήρωσε τον εντυπωσιακό αριθμό των 350 εκατ. οχημάτων για τη Ford. Η τελετή για την επίτευξη αυτού του στόχου, πραγματοποιήθηκε στο εργοστάσιο της αμερικάνικης αυτοκινητοβιομηχανίας, στο Ραγιόνγκ της Ταϊλάνδης.

Advertisement
Advertisement

«Η παραγωγή 350 εκατ. οχημάτων στα 109 χρόνια από την ίδρυση της εταιρείας μας αντιστοιχεί σε ένα κάθε 10 sec σε αυτό το διάστημα. Αν τα τοποθετούσαμε το ένα πίσω από το άλλο, θα έφθαναν έως το φεγγάρι και πίσω στη γη, δύο φορές», σχολίασε ο Τζον Φλέμινγκ, Αντιπρόεδρος της Ford και αρμόδιος για τον τομέα της παραγωγής.

Η παραγωγή οχημάτων από τη Ford έφθασε τα 10 εκατ. μονάδες το 1924 με ένα Model T,τα 50 εκατ. το 1959 με ένα Galaxie και τα 100 εκατ. το 1978 με ένα Fairmont Futura. Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, το Focus έχει καταγράψει 489.616 πωλήσεις μέσα στους πρώτους έξι μήνες του έτους, με την Toyota Corolla να ακολουθεί, με 462.187 πωλήσεις.

Μέσα στην επόμενη τετραετία, η Ford σκοπεύει να έχει ανανεώσει κάθε μοντέλο της γκάμας της τουλάχιστον μία φορά.[nggallery id=406]

louboutin soldes
basket louboutin
hollister france
cheap toms
jordan retro 6
Cheap Ray Ban Sunglasses
hollister soldes
mulberry outlet
toms outlet
toms outlet
occhiali da vista ray ban
christian louboutin pas cher
retro jordan shoes
cheap ray ban Sunglasses
hollister
jordan retro 6
lancel pas cher
hollister online shop deutschland
cheap jordan shoes
hollister pas cher
Advertisement
Advertisement