Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Fiat ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ στην AGROTHESSALY 2019

Ελλάδα 14:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Fiat ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ στην AGROTHESSALY 2019

ΝΕΑ

Η Fiat ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ στην AGROTHESSALY 2019

ΝΕΑ

Δυναμική αναμένεται η συμμετοχή της Fiat Σφακιανάκης στην έκθεση AGROTHESSALY 2019 , που θα πραγματοποιηθεί από τις 28/2 έως τις 3/3 στην Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης Λάρισας, σε συνεργασία της ΔΕΘ-Helexpo και του Δήμου Λαρισαίων.

Advertisement
Advertisement

Το κοινό που θα επισκεφθεί την έκθεση, θα ενημερωθεί για όλα τα τελευταία νέα των κλάδων της γεωργίας και της κτηνοτροφίας, ενώ μεγάλο είναι το ενδιαφέρον και για τις παράλληλες εκδηλώσεις της έκθεσης, που καλύπτουν ένα ευρύ πεδίο του αγροτικού κλάδου και συγκεντρώνουν πλήθος κόσμου.

Η Fiat Σφακιανάκης, θα συμμετέχει στην σημαντική αυτή συνάντηση του αγροτικού κόσμου με ένα περίπτερο 200τμ όπου ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά όλη την ανανεωμένη γκάμα μοντέλων της μάρκας με έμφαση στις εκδόσεις CNG (φυσικό αέριο) που δημιουργούν σημαντικά επίπεδα οικονομίας για τον χρήστη ενός τέτοιου μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Πιο αναλυτικά τα μοντέλα Panada Van CNG , FIORINO , DOBLO CNG , DOBLO WORKUP, TALENTO VAN, DUCATO και FULLBACK , θα σας περιμένουν να σας αποδείξουν ότι μπορεί να εξελιχθούν στον πιο στενό καθημερινό σας συνεργάτη.