Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Fiat αψηφά τον κορωνοϊό

Ελλάδα 0:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Fiat αψηφά τον κορωνοϊό

ΝΕΑ

Η Fiat αψηφά τον κορωνοϊό

ΝΕΑ

Θέλοντας να δείξει τη στήριξή της στην πόλη του Μιλάνου που πλήττεται από τον κορωνοϊό, η Fiat θα παρουσιάσει σήμερα το νέο ηλεκτρικό 500 στους δρόμους της ιταλικής πόλης.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Fiat 500e θα κάνει σήμερα το απόγευμα το ντεμπούτο του και η Fiat επιλέγει να το παρουσιάσει για πρώτη φορά μπροστά σε χαρακτηριστικά σημεία-σύμβολα της πόλης του Μιλάνου, η οποία –όπως και ολόκληρη η επαρχία της Λομβαρδίας– είναι από τις περιοχές του πλανήτη όπου ο κορωνοϊός έχει πλήξει πιο σφοδρά.

Το νέο ιταλικό μοντέλο θα παρουσιαστεί λοιπόν ταυτόχρονα μπροστά στη Σκάλα του Μιλάνου, το Βασιλικό Ανάκτορο του Μιλάνου, αλλά και στην περίφημη πλατεία του Ντουόμο.

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα, στο Ντουόμο, ο επικεφαλής της Fiat, Olivier Francois, θα παρουσιάσει το νέο 500e στον Δήμαρχο του Μιλάνου, Giuseppe Scala, σε μια συμβολική κίνηση η οποία δείχνει τη στήριξη της ιταλικής μάρκας στην πόλη και στην επαναφορά στην «κανονικότητα» όλων των εκδηλώσεών της.

Η Fiat, θα παρουσιάσει μάλιστα και τρεις ειδικές εκδόσεις του νέου 500e που έχουν δημιουργηθεί σε συνεργασία με γνωστούς οίκους όπως την Armani, τη Bulgari και την Kartell. Περισσότερα για το νέο 500 σε λίγες ώρες (18:00 ώρα Ελλάδος), όταν και θα γίνει η επίσημη πρώτη του στο Μιλάνο.