Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η επόμενη Jaguar F-Type θα έχει κινητήρες BMW

Ελλάδα 5:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η επόμενη Jaguar F-Type θα έχει κινητήρες BMW

ΝΕΑ

Η επόμενη Jaguar F-Type θα έχει κινητήρες BMW

ΝΕΑ

Η ανανεωμένη Jaguar F-Type είναι ένα από τα πέντε νέα μοντέλα της Jaguar που περιμένουμε το 2020 και θα χρησιμοποιεί κινητήρες της BMW.

Advertisement
Advertisement

 

Πέντε νέες Jaguar περιμένουμε το 2020 με την εταιρία να έχει επικεντρωθεί στη διαμόρφωση μιας σειράς SUV τα τελευταία χρόνια. Έτσι ένα από τα μεγάλα νέα είναι η ανανέωση της Jaguar F-Type.

Advertisement
Advertisement

Το σπορ αυτοκίνητο δεν θα έχει ριζοσπαστικές αλλαγές όσο αφορά την εμφάνιση και θα είναι στους εκθεσιακούς χώρους την επόμενη χρονιά. Ήδη έχουμε δει πολλές φορές στο Nürburgring πρωτότυπα να δοκιμάζονται και οι πρώτες αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση επικεντρώνονται σε ένα πιο σμιλεμένο μπροστινό μέρος. Όμως οι κυριότερες αλλαγές είναι κάτω από το αμάξωμα και αφορούν τους κινητήρες της BMW. Το πλαίσιο παραμένει το ίδιο (από αλουμίνιο) με τις απαραίτητες αλλαγές να έχουν γίνει για να χωρέσουν τα μοτέρ της BMW.

Jaguar και BMW έχουν ήδη συμφωνήσει για την ηλεκτρική τεχνολογία των αυτοκινήτων της της επόμενης γενιάς και αναμένεται ότι αυτό θα κάνει την συνεργασία τους για τα μοτέρ εσωτερικής καύσης ευκολότερη. Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τον 4.4-λίτρων V8 της Γερμανικής μάρκας να εξοπλίζει την F-Type του επόμενου έτους.

Advertisement

Η πιο ισχυρή έκδοση αυτού του κινητήρα είναι αυτή που εξοπλίζει την BMW M8 Competition, με 624 ίππους. Σε περίπτωση που η νέα F Type «φορέσει» αυτό το μοτέρ, θα έχει αντίστοιχη αύξηση 50 ίππων σε σχέση με το σημερινό πιο ισχυρό μοντέλο.

Το τελευταίο sport αυτοκίνητο της Jaguar θα έχει την νέα οθόνη πληροφοριών/ψυχαγωγίας 10,2 ιντσών και ψηφιακά χειριστήρια ελέγχου κλιματισμού, όπως αυτή που έχουν οι νέες Jaguar XE και η ηλεκτρική I-Pace.

Advertisement