Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η εντός συνόρων επίσημη παρουσίαση του νέου Jeep Compass

Ελλάδα 18:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η εντός συνόρων επίσημη παρουσίαση του νέου Jeep Compass

ΝΕΑ

Η εντός συνόρων επίσημη παρουσίαση του νέου Jeep Compass

ΝΕΑ

Με έναν εναλλακτικό τρόπο η ελληνική αντιπροσωπεία της Jeep καλωσόρισε στη χώρα μας το νέο Compass, που οδηγήσαμε και σας παρουσιάσαμε πριν από μερικές ημέρες (διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ).

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Στην εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Grand Resort Lagonissi, ρόλο παρουσιάστριας είχε η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου, που εκλεψε λίγη από την λάμψη του ικανού Compact Premium SUV. Και παράλληλα, ανέλαβε να ανακρίνει τους επιτελείς της εταιρίας για κάθε φανερό και κρυφό χαρακτηριστικό του νέου μοντέλου.

Τελικά, το ρεπορτάζ λέει πως έβγαλε «λαυράκι» και αναφερόμαστε στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα 50-50, της Lancia-Jeep Hellas, που περιλαμβάνει 50 άτοκες δόσεις.

Advertisement
Advertisement

Πρέπει να σημειωθεί πως η επίσημη πρώτη του νέου Compass δεν περιελάμβανε μόνο την προαναφερθείσα εκδήλωση αλλά ήταν ολοήμερη και περιελάμβανε δοκιμές του μοντέλου από εκπροσώπους του επίσημου δικτύου της Jeep από όλη την Ελλάδα.

compass-greek-presentation-g640

Το νέο Compass ήρθε να συμπληρώσει τη γκάμα της μάρκας, που πλέον, μαζί με τα Renegade και Cherokee, έχει από μία πρόταση σε κάθε κατηγορία SUV. Στη χώρα μας προσφέρεται με κινητήρες βενζίνης και diesel από 1.400 έως 2.000cc, χειροκίνητα και 9τάχυτα αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων, εξελιγμένα συστήματα κίνησης σε δύο ή σε τέσσερις τροχούς και έχει ήδη αποσπάσει την ανώτατη διάκριση ασφάλειας 5 αστέρων από τον ανεξάρτητο ευρωπαϊκό Οργανισμό EuroNCAP.

Advertisement

compass-greek-presentation-c640

To νέο Compass βρίσκεται ήδη στις εκθέσεις του επίσημου δικτύου της Lancia-Jeep Hellas με τις τιμές του να ξεκινούν από €25.900.

Advertisement

compass-greek-presentation-a640short