Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η διαφήμιση της Audi για το Super Bowl προκαλεί (vid)

Ελλάδα 4:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η διαφήμιση της Audi για το Super Bowl προκαλεί (vid)

ΝΕΑ

Η διαφήμιση της Audi για το Super Bowl προκαλεί (vid)

ΝΕΑ

Λένε πως πετυχημένη διαφήμιση είναι αυτή που ακόμα κι αν δεν σου αρέσει, τραβάει την προσοχή σου, σε κάνει να μιλάς για αυτή – ακόμα και αρνητικά. Υπό αυτό το πρίσμα, η Audi μάλλον πέτυχε το στόχο της στο περιθώριο Super Bowl.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (ps@newsauto.gr)

Το ημίχρονο του αγώνα της χρονιάς για το American Football, κάτι σαν τον δικό μας τελικό Champions League αλλά με… εθνικό ενδιαφέρον, είναι το χρονικό κομμάτι με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Κάθε χρόνο οι αυτοκινητοβιομηχανίες «σφάζονται» για εκείνο το δικό τους, 60 δευτερολέπτων κομμάτι, συχνά επιστρατεύοντας ηθοποιούς, τραγουδιστές ή αθλητές. Φέτος η Audi αποφάσισε να περάσει ένα μήνυμα: αυτό της ισότητας των φύλλων.

Advertisement
Advertisement

Το μονόλεπτο λοιπόν video που ολοκληρώνεται με το S5 Sportback, αφορά την προσπάθεια της κόρης του ιδιοκτήτη/αφηγητή σε αγώνα με αυτοσχέδια οχήματα. Ενώ με μαεστρία αποφεύγει παγίδες και… τρικλοποδιές επικρατώντας όλων των αγοριών, ο μπαμπάς αναρωτιέται σχετικά με την ισότητα που θα απολαμβάνει ή όχι στη ζωή της. Και η διαφήμιση κλείνει με τη δέσμευση της Audi για ίσες αμοιβές για αντίστοιχη εργασία.

Μέχρι την ώρα που γράφονται τούτα τα λόγια, το video έχει σχεδόν 5 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και το αξιοσημείωτο είναι πως ενώ περισσότεροι από 5 χιλιάδες έχουν πατήσει το κουμπί «μου αρέσει», αυτοί που δεν τους αρέσει το σποτ είναι οκταπλάσιοι!

Δείτε το video και αποφασίστε σε ποια πλευρά βρίσκεστε εσείς! Εμείς πατάμε like!

Advertisement