Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Bugatti ετοιμάζει SUV για γυναίκες!

Ελλάδα 6:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Bugatti ετοιμάζει SUV για γυναίκες!

ΝΕΑ

Η Bugatti ετοιμάζει SUV για γυναίκες!

ΝΕΑ

Η Bugatti σχεδιάζει να προσθέσει ένα διαφορετικό μοντέλο στη γκάμα της, το οποίο θα απομακρυνθεί αρκετά από τη Chiron και τα παράγωγα του εντυπωσιακά hypercar. Ένα SUV είναι πολύ πιθανό να απασχολήσει τη φίρμα προσεχώς…

Advertisement
Advertisement

 

Βλέπετε, όταν ένα όνομα τόσο ξεχωριστό όσο αυτό της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας πρόκειται να ασχοληθεί με τα SUV, τότε κάτι ξεχωριστό πρέπει να περιμένουμε. Για παράδειγμα, η Rolls-Royce περιγράφει την Cullinan ως “όχημα υψηλών επιπέδων”, οπότε, να περιμένουμε φυσιολογικά πως και η Bugatti θα παρουσιάσει τη δική της οπτική επί του θέματος.

Παράλληλα, η μελλοντική άφιξη θα προσπαθήσει πιθανότατα να ικανοποιήσει και τις ανάγκες της γυναικείας πελατείας – οι κορυφαίες μάρκες του VW Group που παραδοσιακά απευθύνονται σε άνδρες, όπως η Lamborghini, στοχεύουν σήμερα να εμπλουτίσουν την πελατειακή τους βάση, όπως ο CEO της Raging Bull, Andrea Baldi, εξήγησε σε μια συνέντευξη του. Στην πραγματικότητα, ενώ μιλούσε στο περιοδικό Car, ο διευθύνων σύμβουλος της Bugatti, Stephan Winkelmann, ανέφερε ότι εστιάζει σε αυτό το τμήμα αγοραστών. Όταν ρωτήθηκε αν η αγορά για τις λιμουζίνες uber εξακολουθεί να υπάρχει, ο Winkelmann δήλωσε: “Υπάρχει, αλλά οι περισσότεροι πελάτες για αυτά τα είδη αυτοκινήτων, ειδικά οι γυναίκες, θέλουν να κάθονται ψηλά ώστε να μπορούν να κοιτάζουν εποπτικά το δρόμο και τους γύρω τους”.

Advertisement
Advertisement

Και ενώ η εν λόγω δήλωση λέει κάτι για το επερχόμενο crossover, μπορεί επίσης να θεωρηθεί ως ένα άλλο εμπόδιο στο δρόμο ενός super-saloon Bugatti. Υπάρχει βέβαια και η ιστορία της Bugatti 16C Galibier Concept, αλλά μην περιμένετε να τη δείτε σύντομα στο δρόμο ή στους εκθεσιακούς χώρους. Φυσικά, η εταιρία ευελπιστεί πως αυτή θα είναι η ταχύτερη, πιο πολυτελή και ακριβότερη πρόταση στο είδος της. Ανεξάρτητα από αυτό, το πολυαναμενόμενο SUV της Bugatti δεν αναμένεται στην αγορά πριν από το 2023. Εν τω μεταξύ, μπορείτε να εξερευνήσετε τις δυνατότητες ενός τέτοιου στυλ σώματος με τη βοήθεια της σχεδιαστικής απόδοσης, η οποία προέρχεται από τον σχεδιαστή Hosein Soleimani.