Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Brabus μεταμορφώνει την GLA

Ελλάδα 9:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Brabus μεταμορφώνει την GLA

ΝΕΑ

Η Brabus μεταμορφώνει την GLA

ΝΕΑ

Αν δεν μπορείτε να προσεγγίσετε οικονομικά την εξαιρετική Mercedes-Benz GLA 45, αλλά θα θέλατε η GLA που τροφοδοτείται από diesel κινητήρα να μοιάζει με την μεγάλη αδελφή, τότε η Brabus θα πρέπει να είναι η πρώτη σας κλήση από το κινητό…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Εδώ φαίνεται το κιτ αναβάθμισης για τη GLA 220 CDI με τα ρούχα της AMG. Αποτελείται από προσαρμοσμένους μπροστινούς και πίσω προφυλακτήρες, μια συμπαγής αεροτομή οροφής, τροχούς Brabus 20 ιντσών αλλά και τα απαραίτητα αεροδυναμικά πλαϊνά.

Brabus-merc-gla-amg-line-tsiro-640

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό, δεν παίρνετε τόσο μεγάλη εμπειρία από Brabus, αν και το αυτοκίνητο θα σας ενημερώσει για το ποιος είναι ο βελτιωτικός οίκος που το ανέλαβε όταν ανοίξετε τις πόρτες, ενώ τα πατάκια δαπέδου φέρουν επίσης το όνομα της γερμανικής εταιρείας. Παρόλα αυτά, το αυτοκίνητο διαθέτει ένα πολύ σπορ εσωτερικό.

Σύμφωνα με το σήμα D3 στο πίσω μέρος, αυτό το αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο με το κιτ ECO PowerXtra D3 της Brabus, το οποίο θα κάνει την αθώα προ-facelift GLA 220 CDI, να παράγει από τους 170 ίππους του παρελθόντος σε 210 ίππους, με αντίστοιχη αύξηση της ροπής, η οποία τώρα φτάνει τα 410 Nm, συνολικά.

Brabus-merc-gla-amg-line-tsiro-640-1

Advertisement

Μπορεί να μην ακούγεται πολύ, και τελικά, δεν είναι. Ωστόσο, το αυτοκίνητο χρειάζεται 8 sec για να πιάσει από στάση τα πρώτα 100 km/h και επιταχύνει μέχρι την τελική ταχύτητα των 220 km/h.