Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η BMW X7 συλλαμβάνεται με ελάχιστο καμουφλάζ

Ελλάδα 12:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η BMW X7 συλλαμβάνεται με ελάχιστο καμουφλάζ

ΝΕΑ

Η BMW X7 συλλαμβάνεται με ελάχιστο καμουφλάζ

ΝΕΑ

Το μεγάλο SUV της BMW αναμένεται να αποκαλυφθεί στην προσεχή έκθεση του Λος Άντζελες και για πρώτη φορά ο κατασκοπευτικός φακός το συλλαμβάνει πολύ διακριτικό καμουφλάζ.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Το αυτοκίνητο απαθανατίστηκε φορτωμένο επάνω σε νταλίκα, πιθανότατα κατευθυνόμενο σε κάποιο πεδίο δοκιμών. Με μεγάλο μέρος του αμαξώματος να είναι απαλλαγμένο από το έντονο καμουφλάζ με το οποίο έχουμε δει την Χ7 μέχρι τώρα είναι εμφανής η ομοιότητα με την μικρότερη Χ5. Ωστόσο η Χ7 έχει αρκετά δικά της στοιχεία διαφοροποίησης όμως για παράδειγμα, μακρύτερες πίσω πόρτες, μεγαλύτερο τρίτο πίσω τζάμι καθώς και πιο τετραγωνισμένο τελείωμα οροφής. Χαρακτηριστικό στοιχείο θα αποτελεί και το φιλέτο χρωμίου που θα ενώνει τα πίσω φώτα όπως είχαμε δει στο πρωτότυπο X7 iPerformance.

Στο εσωτερικό θεωρείται δεδομένο πως θα υπάρχει η νέα έκδοση του ψηφιακού πίνακα της BMW όπως και του συστήματος iDrive. Μεταξύ άλλων η ναυαρχίδα των SUV της BMW αναμένεται να διαθέτει τετραζωνικό κλιματισμό, πανοραμική οροφή, και ηχοσύστημα με 20 ηχεία καθώς και σύστημα πολυμέσων με οθόνες 10,2 ιντσών για τους πίσω επιβάτες.

bmwx7scoop456754harpi640_1

Advertisement
Advertisement

Η βασική έκδοση της X7 θα είναι η xDrive40i που θα κινείται από τον 3λιτρο 6κύλινδρο twin-turbo κινητήρα της BMW με 340 ίππους ενώ η μεγαλύτερη έκδοση X7 xDrive50i θα διαθέτει τον 4.4 V8 twin-turbo κινητήρα με 462 ίππους.

Διαθέσιμες θα είναι και πετρελαιοκίνητες εκδόσεις με κινητήρα 3 λίτρων και απόδοση που θα ξεκινά από τους 265 ίππους και θα φθάνει μέχρι τους 400 ίππους για την κορυφαία X7 M50d.
bmwx7scoop456754harpi640