Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η BMW X7 έγινε pick-up

Ελλάδα 11:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η BMW X7 έγινε pick-up

ΝΕΑ

Η BMW X7 έγινε pick-up

ΝΕΑ

Δεν πρόκειται για κάποια ψηφιακή απεικόνιση αλλά για δημιουργία της ίδιας της BMW η οποία δημιούργησε ένα pick-up βασισμένο στην πολυτελή ναυαρχίδα της, τη Χ7

Advertisement
Advertisement

Οι επισκέπτες της εκδήλωσης μοτοσυκλετών, BMW Motorrad Days θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά μια περίεργη όσο και ξεχωριστή δημιουργία. Πρόκειται για ένα pick-up φτιαγμένο από την BMW, το οποίο είναι βασισμένο στην υπερπολυτελή Χ7. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως η BMW αποφάσισε να μπει στο παιχνίδι των pick-up καθώς πρόκειται για την μοναδική X7 Pick-up που θα υπάρξει και δημιουργήθηκε ως εκπαιδευτικό project. Υπεύθυνη για τη δημιουργία του είναι μια ομάδα εκπαιδευόμενων τεχνικών της BMW η οποία εμπνεύστηκε και ολοκλήρωσε το αυτοκίνητο μέσα σε διάστημα 10 μηνών  με την βοήθεια του τμήματος κατασκευής πρωτοτύπων και του τμήματος τεχνολογίας οχημάτων, ενώ όλη η διαδικασία πραγματοποιήθηκε στο εργοστάσιο της BMW στο Μόναχο.

Η one-off Χ7 Pick-up βασίζεται σε μια Χ7 xDrive40i στην οποία έγινε η κατάλληλη μετατροπή του πίσω μέρους ώστε να δημιουργηθεί η καρότσα. Βέβαια μιλάμε για ένα εξαιρετικά πολυτελές pick-up οπότε ο χώρος φόρτωσης είναι εξολοκλήρου χειροποίητος και επενδεδυμένος με ξύλο. Το αυτοκίνητο διαθέτει ρυθμιζόμενη καθ’ύψος ανάρτηση δύο σταδίων και φυσικά συνοδεύεται από τον κορυφαίο εξοπλισμό άνεσης που διαθέτει σήμερα η BMW.

Advertisement
Advertisement

H BMW X7 Pick-up εκτίθεται στην εκδήλωση φορτωμένη με μια BMW F 850 GS θέλοντας να δείξει και το πνεύμα ελευθερίας που αποτέλεσε την έμπνευση για τη δημιουργία της. Πάντως για όσους ενθουσιάστηκαν με την ιδέα οι άνθρωποι της BMW ξεκαθάρισαν πως το ένα και μοναδικό αντίγραφο της X7 Pick-up δημιουργήθηκε αποκλειστικά για εκπαιδευτικούς λόγους και δεν υπάρχει καμία σκέψη για κάποια έκδοση παραγωγής.