Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η BMW X2 M της 3D Design

Ελλάδα 20:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η BMW X2 M της 3D Design

ΝΕΑ

Η BMW X2 M της 3D Design

ΝΕΑ

Τα τελευταία χρόνια, η εταιρία 3D Design έχει μεταμορφώσει αρκετά μοντέλα της BMW με διάφορα ενδιαφέροντα εξαρτήματα. Τώρα όμως είναι η κατάλληλη ώρα η γνωστή μας X2 να δεχθεί την ανάλογη περιποίηση.

Advertisement
Advertisement

 

Η 3D Design έχει παράγει διάφορα εξαρτήματα από ανθρακονήματα για το μικρό crossover της BMW, ξεκινώντας από ένα ελαφρύ πίσω διαχύτη. Αυτό το τμήμα έχει πιθανώς αμελητέα επίδραση στην αεροδυναμική του οχήματος, αλλά κάνει το πίσω άκρο να φαίνεται λίγο πιο επιθετικό. Τον πίσω διαχύτη συνοδεύει μια προεξέχουσα πτέρυγα που εκτείνεται από την οροφή και φτάνει πάνω από το πίσω παράθυρο. Εμπρός υπάρχει ένα σπόιλερ της 3D Design, επίσης κατασκευασμένο από ανθρακονήματα. Ένα σύνολο χρωμιωμένων τροχών και τεσσάρων απολήξεων ολοκληρώνει τις εξωτερικές οπτικές τροποποιήσεις στη X2. Μικρές αλλαγές έγιναν και στην καμπίνα, συμπεριλαμβανομένων νέου επιλογέα ταχυτήτων στο κιβώτιο αλλά και διαφορετικών πεντάλ.

Advertisement
Advertisement

Εάν έπρεπε να επιλέξουμε μια αγαπημένη γωνία του αυτοκινήτου, θα ήταν πιθανώς πίσω τρία τέταρτα. Ο συνδυασμός των τεσσάρων απολήξεων στην εξάτμιση, του εντυπωσιακού σχεδιασμού της πέμπτης πόρτας αλλά και της μεγάλης πτέρυγας καθιστούν ένα ενδιαφέρον σύνολο. Δεν υπάρχει ούτε λέξη για την hot X2 M η οποία λογικά θα εμφανιστεί σύντομα, οπότε η M35i των σχεδόν 305 ίππων είναι ίσως πιο κοντά σε αυτή. Όπως και να έχει, η 3DDesign μας δίνει μια ιδέα για το πώς θα μπορούσε να δείχνει η X2 M.