Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η BMW i8 γίνεται περιπολικό από την AC Schnitzer

Ελλάδα 16:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η BMW i8 γίνεται περιπολικό από την AC Schnitzer

ΝΕΑ

Η BMW i8 γίνεται περιπολικό από την AC Schnitzer

ΝΕΑ

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάποιο αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων σε ρόλο περιπολικού όμως σίγουρα δεν βλέπουμε συχνά κάτι τέτοιο να γίνεται από έναν βελτιωτικό οίκο όπως η AC Schnitzer.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Η συγκεκριμένη έκδοση διαφέρει από τα περιπολικά που έχουμε δει για παράδειγμα πως διαθέτει η αστυνομία του Ντουμπάι. Η αστυνομική BMW i8 της AC Schnitzer είναι μέρος του προγράμματος TUNE IT! SAFE! που έχουν καθιερώσει για πάνω από μια δεκαετία ο Σύνδεσμος των Γερμάνων Βελτιωτών.

Κάθε χρόνο ο Σύνδεσμος παρουσιάζει στην διάσημη έκθεση βελτιώσεων στο Έσσεν ένα ιδιαίτερο περιπολικό και φέτος ήταν η σειρά της AC Schnitzer και την BMW i8. Εκτός από το ντύσιμο στα χρώματα της αστυνομίας η συγκεκριμένη i8 έχει δεχθεί και την ανάλογη φροντίδα για την βελτίωση των επιδόσεων και της αποτελεσματικότητάς της. Έτσι μεταξύ άλλων το αυτοκίνητο έχει αναβαθμισμένη ανάρτηση η οποία μειώνει το ύψος κατά 20 χιλιοστά ενώ είναι εφοδιασμένο με ελαφρύτερους τροχούς, που εξοικονομούν 4,4 κιλά βάρους ο καθένας.

ac-schnitzer-bmw-i8-police-car45654harpi640

Advertisement
Advertisement

Βελτιωμένη είναι και η αεροδυναμική απόδοση χάρη στο σχετικό αεροδυναμικό πακέτο με εμπρός σπόϊλερ, πλαϊνές ποδιές, πίσω αεροτομή και αεροδυναμικό διαχύτη, όλα κατασκευασμένα από ανθρακονήματα. Παρακολουθείστε  λοιπόν στο video που ακολουθεί την προετοιμασία της ιδιαίτερης BMW i8 και φυσικά απολαύστε την σε δράση.