Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η BMW ετοιμάζει μία ισχυρότερη M5;

Ελλάδα 12:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η BMW ετοιμάζει μία ισχυρότερη M5;

ΝΕΑ

Η BMW ετοιμάζει μία ισχυρότερη M5;

ΝΕΑ

Οι Βαυαροί του BMW M Division μάλλον δεν αρκούνται στην ύπαρξη της M5 Competition και επιθυμούν να παρουσιάσουν μία ακόμα πιο ισχυρή έκδοση του uber σεντάν τους. Μάλλον αυτός είναι ο λόγος που εθεάθη στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ το συγκεκριμένο μοντέλο με ελαφρώς διαφορετική αισθητική στο αμάξωμα.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Τα ερωτήματα που έρχονται στο μυαλό μας αφορούν την ύπαρξη μίας νέας έκδοσης της M5, που ήδη από το παρελθόν κυκλοφορούν διάφορες φήμες σχετικά με την ονομασία του συγκεκριμένου μοντέλου, με την πλειοψηφία αυτών να φέρουν τον κωδικό CS. Μπορεί η συγκεκριμένη BMW M5 να μην έχει κάτι το διαφορετικό, εν τούτοις με μία πιο προσεκτική ματιά, θα δούμε την διακριτική πίσω αεροτομή, τύπου Gurney flap, που θυμίζει αρκετά τις αντίστοιχες εκδόσεις M3 και M4 CS και όχι κάτι που έχει τοποθετηθεί after market. Επίσης το σύστημα πέδησης της συγκεκριμένης έκδοσης διαθέτει κεραμικούς δίσκους, ενώ παραμένει το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη των 8 σχέσεων.

bmw-m5-cs-spy-photo (2)-chariatis-530

Δεν γνωρίζουμε τι και ποιες αλλαγές θα υπάρχουν κάτω  από το καπό. Σίγουρα ο twin-turbo V8 κινητήρας των 4,4 λίτρων θα συνεχίζει να αποδίδει 625 ίππους, ενώ πολύ πιθανό και με σκοπό την μείωση του βάρους, να χρησιμοποιηθούν υλικά όπως το μαγνήσιο και το carbon. Περιμένουμε με αγωνία κάποιες νέες πληροφορίες.

Advertisement

bmw-m5-cs-spy-photo (1)-chariatis-640