Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η BMW επιβεβαιώνει την παραγωγή της ηλεκτρικής i4

Ελλάδα 8:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η BMW επιβεβαιώνει την παραγωγή της ηλεκτρικής i4

ΝΕΑ

Η BMW επιβεβαιώνει την παραγωγή της ηλεκτρικής i4

ΝΕΑ

Η BMW διαβεβαίωσε πως το πρωτότυπο i Vision Dynamics που είχε παρουσιάσει στην έκθεση της Φρανκφούρτης θα φθάσει στην παραγωγή ως το τρίτο μοντέλο της σειράς i ηλεκτρικών οχημάτων της.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Η νέα BMW i4 θα κατασκευάζεται στο Μόναχο και θα αποτελεί ένα ακόμα βήμα προς την ηλεκτροποίηση της γκάμας της στο πλαίσιο της οποία σχεδιάζεται η παρουσίαση 25 ηλεκτρικών και υβριδικών μοντέλων μέσα στην επόμενη επταετία.

Το πρωτότυπο i Vision Dynamics χρησιμοποιεί ένα προηγμένο ηλεκτρικό σύστημα που μεταξύ άλλων θα προσφέρει πολύ εξαιρετικές επιδόσεις καθώς το 0-100 Km/h θα έρχεται σε 4’’ ενώ η μέγιστη ταχύτητα θα περιορίζεται στα 200 Km/h. Την ίδια στιγμή η αυτονομία θα φθάνει τα 600 km, οπότε οι Γερμανοί αναμένεται να παρουσιάσουν έναν άξιο αντίπαλο για το Tesla Model S.

Στο πλαίσιο της ανακοίνωσης της i4, η BMW τόνισε πως τα τελευταία 23 χρόνια οι εκπομπές CO2 της γκάμας της έχουν μειωθεί κατά 42% ενώ σήμερα η εταιρία, με πωλήσεις 100.000 ηλεκτρικών μοντέλων της περασμένη χρονιά, έχει τρείς φορές μεγαλύτερο ποσοστό στην αγορά ηλεκτρικών μοντέλων από αυτό που κατέχει στην αγορά των συμβατικών μοντέλων.

Advertisement
Advertisement

bmw-i-vision-dynamics-official-image65543564harpi640