Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οι BMW αρέσουν…

Ελλάδα 11:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι BMW αρέσουν…

ΝΕΑ

Οι BMW αρέσουν…

ΝΕΑ

Διπλή διάκριση για τη βαυαρική εταιρεία, που ξεχώρισε με τον σχεδιασμό δύο μοντέλων της. Συγκεκριμένα της BMW Σειρά 4 Gran Coupe και Σειρά 2 Cabrio. ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Advertisement
Advertisement

Αυτά τα δύο μοντέλα “κέρδισαν” τους αναγνώστες του γερμανικού περιοδικού αυτοκινήτου, Auto Zeitung, στο πλαίσιο του “Design Trophy 2015”. Ο απόλυτος κριτής, το κοινό, κλήθηκε να ψηφίσει διαδικτυακά για τα ομορφότερα μοντέλα της αγοράς. Συνολικά, περισσότεροι από 22.000 άνθρωποι χάρισαν την ψήφο τους, σε πέντε διαφορετικές κατηγορίες.

Η BMW Σειρά 4 Gran Coupe κυριάρχησε στην κατηγορία “Sedan/Station wagon/Van” ενώ η Σειρά 2 Cabrio βρέθηκε στην πρώτη θέση στην κατηγορία compact. Επίσης το 5θυρο MINI, οι M3/M4 και η X6 βρέθηκαν στο στην πρώτη τριάδα των πιο καλαίσθητων μοντέλων της μικρής, σπορ και SUV κατηγορίας αντίστοιχα.

Επιτυχίες για το BMW Group που έρχονται να συμπληρώσουν διακρίσεις του παρελθόντος, όπως για παράδειγμα πέρυσι όπου στην κορυφή των κατηγοριών τους είχαν βρεθεί το i3, το i8 και η Σειρά 2 Coupe.

Η BMW Σειρα 2 Cabrio αποδεικνύεται δημοφιλής

Advertisement
Advertisement