Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Bentley θα καταγράψει νέα ρεκόρ το 2020!

Ελλάδα 13:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Bentley θα καταγράψει νέα ρεκόρ το 2020!

ΝΕΑ

Η Bentley θα καταγράψει νέα ρεκόρ το 2020!

ΝΕΑ

Ο διευθύνων σύμβουλος της βρετανικής αυτοκινητοβιομηχανίας αισιοδοξεί για το μέλλον που προβλέπεται και… ηλεκτρικό.

Advertisement
Advertisement

Ο Adrian Hallmark από τον Φεβρουάριο του 2018 που επέστρεψε ως CEO στην Bentley μετά από 13 χρόνια απουσίας βρέθηκε αντιμέτωπος με μεγάλες προκλήσεις. Οι καθυστερήσεις στις παραδόσεις των τριών βασικών μοντέλων (Continental GT coupe και convertible, και το Flying Spur sedan) οδήγησαν την μάρκα σε μείωση πωλήσεων.

Ωστόσο η Bentley επέστρεψε στην κερδοφορία το πρώτο εξάμηνο με αποτέλεσμα ο Hallmark να αφήνει το 2019 με ισχυρά αποτελέσματα ενώ το 2020 έρχεται με ακόμη καλύτερους οιωνούς. Παράλληλα η παραγωγή της πρώτης ηλεκτρικής Bentley θα δώσει νέα ώθηση στην μάρκα πολυτελών αυτοκινήτων.

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα ο CEO της Bentley μιλώντας στην Automotive News Europe επισήμανε ότι το 2020 θα είναι πολύ δύσκολο να μην καταγράψει η μάρκα νέο ρεκόρ πωλήσεων! Πάντως ο ίδιος εμφανίστηκε λίγο επιφυλακτικός σχετικά με την επέκταση της παραγωγής στο εργοστάσιο στη Βρετανία εξαιτίας του Brexit καθώς από την μία μεριά κρίνει ότι είναι επιτακτική η αναβάθμιση των υποδομών ενώ παράλληλα πρέπει να κατασκευάσουν νέα προϊόντα αλλά και να αναπτύξουν νέες τεχνολογίες.

Επίσης ο κ. Hallmark ξεκαθάρισε ότι έως το 2025 πρέπει να έχουν διαθέσιμη την πρώτη ηλεκτρική Bentley με αποτέλεσμα όλες οι επενδύσεις να είναι στραμμένες προς αυτή την κατεύθυνση αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται η πολυτελής μάρκα να αναπτύξουν μικρά μοντέλα όπως κανείς ο όμιλος BMW με την Mini. Αντίθετα ο CEO της Bentley ανέφερε ως παράδειγμα την Jaguar με την iPace της οποίας οι διαστάσεις παραπέμπουν σε Range Rover επισημαίνοντας ότι η Bentley θα κατασκευάζονται στα πρότυπα της Bentley!

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Πίσω από το νόμο του ΣΥΡΙΖΑ κρύβονται οι επιτήδειοι έμποροι ΙΧ!

Ποιο θα είναι το πρώτο plug-in υβριδικό μοντέλο της Toyota στην Ευρώπη

Advertisement

Έρχονται βαριά πρόστιμα στις «μετατροπές» αυτοκινήτων & δικύκλων!