Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Bentley δημιουργεί την πρώτη special νέα Continental GT

Ελλάδα 23:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Bentley δημιουργεί την πρώτη special νέα Continental GT

ΝΕΑ

Η Bentley δημιουργεί την πρώτη special νέα Continental GT

ΝΕΑ

Θέλοντας να προσφέρει ακόμη περισσότερη μοναδικότητα στη νέα γενιά της Continental GT, η Bentley παρουσιάζει την πρώτη ειδική της έκδοση με τον χαρακτηριστικό τίτλο «First Edition». ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα μάλιστα με τη βρετανική φίρμα, η νέα ειδική έκδοση της Continental GT είναι η «απόλυτη έκφραση του θρυλικού GT μοντέλου», εξ ου και περιλαμβάνει μια σειρά από μοναδικές επεμβάσεις.

Έτσι λοιπόν, αρχικά στο εσωτερικό η νέα Bentley Continental GT First Edition διαθέτει έναν καινοτόμο πίνακα οργάνων, που δίνει τη δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ της επιλογής με την πλήρως ψηφιακή απεικόνιση από την οθόνη των 12,3 ιντσών ή την πιο κλασική απεικόνιση των τριών αναλογικών οργάνων.

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα, όταν ο κινητήρας δεν είναι σε λειτουργία, ο πίνακας οργάνων καλύπτεται από ένα ειδικό καπάκι με ακριβό ξύλο, για να είναι σε απόλυτη αρμονία με το υπόλοιπο ταμπλό.

Η Bentley προσφέρει επίσης 4 ειδικές –και πανάκριβες–  επενδύσεις για το εσωτερικό, που μπορούν να συνδυαστούν με ακόμη πιο ακριβά δέρματα για το σαλόνι. Ξεχωρίζουμε επίσης την αναγραφή «First Edition» στα προσκέφαλα των καθισμάτων, τις χαρακτηριστικές σημαίες της Μεγ. Βρετανίας σε διάφορα τμήματα της καμπίνας, αλλά και την επιλογή για high-end ηχοσύστημα 1.500 watt της Bang & Olufsen ή 2.200 watt από την Naim Audio.

Bentley Continental First1 640

Advertisement

Στο αμάξωμα, συναντούμε και εδώ λογότυπα με την βρετανική σημαία, ενώ υπάρχουν επιπλέον ειδικής σχεδίασης ζάντες 22 ιντσών, αλλά και φωτιζόμενα μαρσπιέ εισόδου στην καμπίνα που αναγράφουν «Bentley».

Bentley Continental First 640

Advertisement

Προς το παρόν η Bentley δεν ανακοινώνει σε πόσα κομμάτια θα κατασκευάσει τη νέα Continental GT First Edition, αν και όπως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, αυτά θα είναι λίγα. Τιμολογιακά, αναμένουμε φυσικά 6ψήφιο νούμερο αρκετών χιλιάδων ευρώ.