Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Bentley Continental GT της Startech

Ελλάδα 2:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Bentley Continental GT της Startech

ΝΕΑ

Η Bentley Continental GT της Startech

ΝΕΑ

Εάν θέλετε να αγοράσετε ένα κομψό επιβλητικό και πολυτελές GT, μια Bentley Continental GT θα μπορούσε ιδανικά να είναι πολύ καλή στη λίστα αγορών σας. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου δηλαδή, μαζί με γαλαζοαίματο έμβλημα. Η Startech πάλι σας σκέφτηκε, για δείτε…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής του, το Continental GT έχει αναβαθμιστεί από πολλούς βελτιωτικούς οίκους, μερικοί από τους οποίους έχουν γίνει αρκετά έμπειροι ώστε να πάρουν ένα ήδη επιβλητικό αυτοκίνητο και να το κάνουν ακόμη πιο ελκυστικό.

Startech-bentley-gt-carbon-leather-tsiro-640

Advertisement
Advertisement

Πάρτε για παράδειγμα αυτή την Startech έκδοση. Όχι μόνο έρχεται με ένα άψογο φινίρισμα εξωτερικής βαφής, αλλά και αεροδυναμικά στοιχεία από ανθρακονήματα μαζί με τροχούς Monostar G 22 “, βαμμένους στο ίδιο χρώμα με το αμάξωμα.

Κρυμμένες πίσω από τους τροχούς είναι οι πορτοκαλί δαγκάνες των φρένων, οι οποίες ταιριάζουν χρωματικά με τις έντονες λεπτομέρειες που βρίσκονται στο εσωτερικό το λεπτό ακριβό δέρμα στο ταμπλό, το τιμόνι, τις αλεξήλια, τις πόρτες, τα καθίσματα ακόμη και την οροφή.

Advertisement

Startech-bentley-gt-carbon-leather-inter-tsiro-640

Ολόκληρος ο κορμός είναι πορτοκαλί – ακόμη και η επένδυση του χώρου αποσκευών. Το αυτοκίνητο είναι επίσης εξοπλισμένο με το υπερσύγχρονο ηχοσύστημα Naim ειδικό για τις Bentley, που πολλοί θεωρούν ότι είναι ένα από τα καλύτερα στον κόσμο.

Advertisement