Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Audi δημοσιοποιεί ένα ακόμα teaser του Q8

Ελλάδα 0:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Audi δημοσιοποιεί ένα ακόμα teaser του Q8

ΝΕΑ

Η Audi δημοσιοποιεί ένα ακόμα teaser του Q8

ΝΕΑ

Καθώς πλησιάζουμε την ημέρα της αποκάλυψης του Audi Q8, η γερμανοί φροντίζουν να διατηρούν το ενδιαφέρον αμείωτο παρουσιάζοντας αυτή τη φορά ένα επίσημο σκίτσο του μεγάλου SUV.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Μόνο λίγα δεν είναι τα teaser που η Audi έχει κυκλοφορήσει μέχρι τώρα για το Q8 μεταξύ των οποίων και μια σειρά με video. Η πιο πρόσφατη δημοσιοποίηση έγινε στο επίσημο λογαριασμό της Audi στο Facebook όπου αναρτήθηκε ένα από τα σκίτσα του Q8, το οποίο δίνει μια πολύ καλή εικόνα της αισθητικής του μπροστινού του μέρους. Εκτός από τον έντονο δυναμισμό που είναι έκδηλος στην αισθητική του αυτοκινήτου ένα από τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία είναι η αλλαγή φιλοσοφίας στην οκταγωνική μάσκα στην οποία κυριαρχούν για πρώτη φορά οι κάθετες γρίλιες.

Πολλοί ισχυρίζονται πως το Q8 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην σχεδιαστική φιλοσοφία της Audi με πιο τολμηρά και δυναμικά στοιχεία. Σε προηγούμενο teaser είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε μια γεύση και από το πίσω μέρος του Q8 με τα ενιαία φώτα των φρένων και τις χαρακτηριστικές τραπεζοειδείς εξατμίσεις. Σε ότι αφορά το εσωτερικό δεν υπάρχει κάποιο επίσημο teaser από την Audi όμως οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες του Q8 δείχνουν πως μάλλον η εικόνα του θα είναι πολύ κοντά σε αυτή των A8, A7 και A6.

audi-q8-teaser34567876543harpi640_1

Advertisement
Advertisement

Το Q8 θα μοιράζεται την ίδια πλατφόρμα με την Urus, και η οποία είναι αυτή που χρησιμοποιείται στα μεγάλα SUV του ομίλου VW. Η παρουσίασή του έχει προγραμματιστεί για τις 5 Ιουνίου κατά την διάρκεια εκδήλωσης της Audi στη Σαγκάη.

audi-q8-teaser34567876543harpi640