Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Audi δεν πάει στην έκθεση του Ντιτρόιτ

Ελλάδα 4:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Audi δεν πάει στην έκθεση του Ντιτρόιτ

ΝΕΑ

Η Audi δεν πάει στην έκθεση του Ντιτρόιτ

ΝΕΑ

Η Audi αποφάσισε να μη συμμετάσχει μετά τις BMW και Mercedes-Benz το επόμενο έτος στην έκθεση NAIAS. Η αυτοκινητοβιομηχανία δήλωσε ότι “είχε μια μακρά και επιτυχημένη ιστορία στην έκθεση του Ντιτρόιτ, κάνοντας ντεμπούτο σε αμέτρητα μοντέλα της που απολαμβάνουν σήμερα οι πελάτες της “. Ωστόσο, η εταιρεία δήλωσε ότι αποφάσισε να μην συμμετάσχει στην έκθεση του επόμενου έτους.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Η Audi αρνήθηκε να πει γιατί δεν θα δώσει το παρών στην Αμερική, σημείωσε όμως πως θα επανεξετάσει την απόφασή της κατά περίπτωση. Αυτό θα καθοριστεί από το “χρονοδιάγραμμα των προϊόντων μας και την αξία που προσδίδει η έκθεση από την οπτική των μέσων ενημέρωσης και των καταναλωτών.” Η Audi δεν απέκλεισε τη δυνατότητα επιστροφής αλλά η τελευταία ανακοίνωση αποτελεί πλήγμα για το Διεθνές Auto Show της Βόρειας Αμερικής. Η έκθεση του Detroit πλήττεται ιδιαίτερα καθώς αντιμετωπίζει αυξημένο ανταγωνισμό από το Consumer Electronics Show στο Λας Βέγκας. Εκτός από το CES, πολλές εκθέσεις καθίστανται ολοένα και πιο αχρείαστες χάρη στο διαδίκτυο, το οποίο επιτρέπει στους καταναλωτές να λαμβάνουν εύκολα τα τελευταία νέα για κάθε εταιρία και να συγκρίνουν οχήματα online.

Ενώ η Audi αποχωρεί, η Automotive News μίλησε σε εκπρόσωπο της Volkswagen, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι το εμπορικό σήμα θα είναι στην έκθεση του επόμενου έτους. Εάν συμβεί αυτό, θα είναι η μόνη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία στο Ντιτρόιτ. Οι διοργανωτές της NAIAS εξετάζουν μια σειρά από κινήσεις για να σταματήσουν τις αποχωρήσεις έχοντας προτείνει ότι θέλουν να μετακινήσουν την έκθεση από τον Ιανουάριο στον Οκτώβριο. Ο θερμότερος καιρός μπορεί να βελτιώσει τη συμμετοχή και να δώσει τη δυνατότητα στους κατασκευαστές να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους σε εξωτερικό χώρο. Η κίνηση θα ήταν μια απάντηση στη CES, ενώ θα τοποθετούσε το Ντιτρόιτ μεταξύ των διεθνών εκθέσεων αυτοκινήτων Φρανκφούρτης, Παρισιού και Λος Άντζελες.

Advertisement
Advertisement