Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Audi δεν αποκλείει ένα RS Q5

Ελλάδα 13:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Audi δεν αποκλείει ένα RS Q5

ΝΕΑ

Η Audi δεν αποκλείει ένα RS Q5

ΝΕΑ

Με την αγορά των SUV να είναι η πλέον δυναμική σήμερα η Audi φαίνεται πως βρίσκεται κοντά στην απόφαση εμπλουτισμού της γκάμας RS και με το Q5.

Advertisement
Advertisement

Παρά το γεγονός πως η σειρά των σκληροπυρηνικών εκδόσεων RS οικοδομήθηκε κατά κύριο λόγο επάνω στο συνδυασμό της απόλυτης ταχύτητας με την εξαιρετική πρακτικότητα έως σήμερα η Audi δεν είχε συμπεριλάβει στο δυναμικό της σειράς με την υπογραφή της Audi Sport το Q5.

Φαίνεται όμως πως η εμπορική δυναμική που έχει αποκτήσει η κατηγορία των SUV ακόμα και στο κομμάτι των σπορ εκδόσεων θα ωθήσει την Audi να βάλει το Q5 στο παιχνίδι που έχουν μπει ήδη οι ανταγωνιστές με της BMW X3 M και Mercedes-AMG GLC 63. Παρά το γεγονός πως η πρεμιέρα του ανανεωμένου Q5 δεν συνοδεύτηκε από κάποια ανακοίνωση σχετικά με έκδοση RS τα στελέχη της Audi δεν αποκλείουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο χωρίς όμως να δίνουν και κάποιο επιπλέον στοιχείο σχετικά με την φάση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η ιδέα.

Advertisement
Advertisement

Αυτό που δεν κρύβουν από την άλλη μεριά είναι το γεγονός πως πολύ σύντομα το Q5 θα αποκτήσει έκδοση Sportback με αμάξωμα τύπου coupe προκειμένου η Audi να παρουσιάσει τον δικό της αντίπαλο απέναντι στις BMW X4 και Mercedes-Benz GLC Coupe. Είναι λοιπόν αρκετά πιθανό η προσθήκη του Sportback στη γκάμα του Q5 να δώσει και το έναυσμα για τη δημιουργία μιας έκδοσης RS που θα παντρεύει τον δυναμισμό του αμαξώματος με έναν καθαρόαιμο σπορ χαρακτήρα.