Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Audi αποκαλύπτει σταδιακά το νέο Q8

Ελλάδα 22:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Audi αποκαλύπτει σταδιακά το νέο Q8

ΝΕΑ

Η Audi αποκαλύπτει σταδιακά το νέο Q8

ΝΕΑ

Η ώρα της αποκάλυψης του Q8 πλησιάζει και η Audi θα μας προετοιμάσει για αυτή με μία σειρά από video teasers, που θα αφορά πέντε επεισόδια που θα μας αποκαλύπτουν στοιχεία του επερχόμενου μοντέλου!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (Instagram.com/SeitanF1)

Το νέο SUV της γερμανικής μάρκας αναμένεται να αποκαλυφθεί τον προσεχή Ιούνιο, στη Έκθεση Αυτοκινήτου της Σαγκάης. Τα επεισόδια που θα τονίζουν τις αρετές του, θα αρχίσουν στις 21 Μαΐου. Το πρώτο teaser δεν μας δείχνει πολλά από το Q8 αλλά αποκαλύπτει κυρίως τη βασική πλοκή που θα έχει αυτή η.. μίνι σειρά.

Το μοντέλο που θα αποτελέσει «…το νέο πρόσωπο της οικογένειας Q», θα έχει κουπέ εμφάνιση, έμφαση στην πολυτέλεια και φυσικά θα είναι τεχνολογικά φορτωμένο – τόσο σε ότι αφορά στον τομέα της ασφάλειας όσο και των ευχάριστων μετακινήσεων για τους επιβάτες.

Advertisement
Advertisement

Θα πατά στην αρθρωτή πλατφόρμα MLB EVO του VW Group, η οποία έχει επίσης χρησιμοποιηθεί στις Lamborghini Urus και Benltey Bentayga.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι να περιμένετε για το Q8 πατώντας εδώ και δείτε το πρώτο teaser στο video που ακολουθεί…