Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Audi αναζητά απάντηση στο i8 της BMW

Ελλάδα 22:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Audi αναζητά απάντηση στο i8 της BMW

ΝΕΑ

Η Audi αναζητά απάντηση στο i8 της BMW

ΝΕΑ

Η Audi θα λανσάρει τρία πλήρως ηλεκτρικά αυτοκίνητα μέχρι το 2020 και ένα από αυτά όπως όλα δείχνουν θα είναι ο άμεσος αντίπαλος του i8 της BMW. Η κίνηση των Βαυαρών δείχνει να έχει μιμητές, όταν και όποτε αυτή προκύψει στην πράξη.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Πολύ λίγες λεπτομέρειες σχετικά με το συγκεκριμένο μοντέλο είναι γνωστές σε αυτό το  στάδιο, αλλά ο διευθύνων σύμβουλος της γερμανικής φίρμας Rupert Stadler ενημέρωσε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης ότι το ηλεκτρικό σπορ αυτοκίνητο θα ξεκινήσει να παράγεται μετά το ηλεκτρικό SUV της μάρκας, σε παρόμοιο χρόνο με το επερχόμενο συμπαγές ηλεκτρικό Volkswagen ID.

Τα τρέχοντα σχέδια της BMW για το i8 δεν είναι ακόμη γνωστά, ωστόσο ορισμένοι πιστεύουν πως η εταιρία μπορεί να αποφασίσει να αναθεωρήσει σημαντικά το αναβαθμισμένο μοντέλο, με περισσότερη δύναμη για την επόμενη γενιά.

Advertisement
Advertisement

Αν συμβεί αυτό, η Audi θα πρέπει να είναι έτοιμη να άρει τα μελλοντικά ηλεκτρικά μοντέλα της, έχοντας και το ανεπιτυχές R8 e-tron. Το νέο αυτοκίνητό της αναμένεται να έχει 400 ίππους και θα λειτουργήσει ως ηλεκτρική εναλλακτική λύση και για την οικογένεια TT.