Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Audi ανανεώνει το Q7

Ελλάδα 7:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Audi ανανεώνει το Q7

ΝΕΑ

Η Audi ανανεώνει το Q7

ΝΕΑ

Tέσσερα χρόνια μετά το λανσάρισμα της 2ης γενιάς του Q7, η Audi ανανεώνει το μεγάλο πολυτελές SUV της.

Advertisement
Advertisement

Σε επίπεδο αισθητικής το ανανεωμένο Audi Q7 αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον, καθώς οι Γερμανοί υιοθέτησαν πολλά σχεδιαστικά στοιχεία από τα νέα Q3 & Q8. Έτσι στο εμπρόσθιο μέρος παρατηρούμε τη νέα μεγάλη μάσκα με τις κάθετες γραμμές και τα νέα φωτιστικά σώματα με τεχνολογία Matrix LED. Μικρότερες αλλαγές εντοπίζονται στο πίσω τμήμα, όπου οι διαφορές αφορούν τα ανασχεδιασμένα φώτα. Τέλος, η αναβαθμισμένη εικόνα συμπληρώνεται από τις νέες ζάντες αλουμινίου και τα περιφερειακά διακοσμητικά στοιχεία.

Περνώντας στην καμπίνα του γερμανικού μοντέλου, ο ψηφιακός διάκοσμος Virtual Cockpit επεκτείνεται με την προσθήκη ψηφιακών οθονών στην κεντρική κονσόλα στα πρότυπα του Q8. Παράλληλα με τις αισθητικές αλλαγές οι Γερμανοί ενίσχυσαν ακόμη περισσότερο το τεχνολογικό προφίλ του Q7. Στον προαιρετικό εξοπλισμό του αυτοκινήτου υπάρχουν, πλέον, ηλεκτρομηχανικές αντιστρεπτικές για καλύτερη οδική συμπεριφορά (το ίδιο σύστημα γνωρίσαμε μέσω του κορυφαίου SQ7) και σύστημα τετραδιεύθυνσης.

Advertisement
Advertisement

Στο πεδίο των μηχανικών συνόλων η Audi αναφέρει το μοντέλο θα εφοδιάζεται αρχικά με δύο μοτέρ πετρελαίου (κατά το λανσάρισμα τον Σεπτέμβριο), ενώ αργότερα στην γκάμα θα προστεθεί ένας κινητήρας βενζίνης με plug in υβριδική τεχνολογία. Σημειώστε, επίσης, πως όλα τα μοτέρ θα συνδυάζονται με ένα ήπιο υβριδικό σύστημα 48V, το όποιο θα προσφέρει μείωση της κατανάλωσης έως και 0,7 λτ./100 χλμ.

Advertisement

 

 

Advertisement