Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Aston Martin DBX στην πρωθυπουργική κατοικία

Ελλάδα 16:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Aston Martin DBX στην πρωθυπουργική κατοικία

ΝΕΑ

Η Aston Martin DBX στην πρωθυπουργική κατοικία

ΝΕΑ

Το πρώτο SUV μοντέλο της Aston Martin, DBX, λίγους μήνες πριν την επίσημη παρουσίασή του, κάνει μία σύντομη στάση έξω από το σπίτι της Πρωθυπουργού της Μ. Βρετανίας, Theresa May.

Advertisement
Advertisement

 

H εμφάνιση του πολυαναμενόμενου premium βρετανικού SUV στην διάσημη Downing Street πραγματοποιήθηκε λόγω της εορτής του St. David, που αποτελεί τον πολιούχο άγιο της Ουαλίας, εκεί όπου βρίσκεται και το νέο εργοστάσιο της Aston Martin. Να αναφέρουμε ότι η μονάδα του St. Athan, όπου στο παρελθόν αποτελούσε ιδιοκτησία του βρετανικού Υπουργείου Άμυνας και λειτουργούσε ως αεροπορική βάση της Βασιλικής πολεμικής αεροπορίας (RAF), αναμένεται να μεταμορφωθεί σε ένα σημείο αναφοράς, σε ότι αφορά την τεχνολογία και την τεχνογνωσία των εργαζομένων εκεί, ενώ θα βοηθήσει και την τοπική αγορά. Όταν ολοκληρωθεί η κατασκευή του θα είναι σε θέση να προσφέρει 700 νέες θέσεις εργασίας, ενώ εκτός της DBX, θα συναρμολογούνται και τα μοντέλα Lagonda.

Advertisement
Advertisement

Το παρόν στην επίσκεψη, έδωσαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Andy Palmer καθώς και ο Αντιπρόεδρος της τοπικής κυβέρνησης, Alan Cairns. Ο Palmer τόνισε πως τα πρωτότυπα της DBX έχουν περάσει με επιτυχία τις απαιτητικές δοκιμές τόσο σε άσφαλτο, όσο και σε χώμα, ενώ τα ίδια θετικά αποτελέσματα έλαβαν κάτω από όλες τις κλιματολογικές συνθήκες, στη Μ. Ανατολή και στον Αρκτικό Κύκλο.