Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Aston Martin DBX εντυπωσιάζει και εκτός δρόμου (video)

Ελλάδα 14:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Aston Martin DBX εντυπωσιάζει και εκτός δρόμου (video)

ΝΕΑ

Η Aston Martin DBX εντυπωσιάζει και εκτός δρόμου (video)

ΝΕΑ

Το πρώτο SUV της Aston Martin, η DBX, αναμένεται ως μια από τις πιο σπορ εκφράσεις της κατηγορίας όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να εντυπωσιάσει τον οδηγό και με τις ικανότητές του εκτός δρόμου.

Advertisement
Advertisement

Η Aston Martin έχει εναποθέσει στην DBX πολλές ελπίδες καθώς προβλέπει πως το πρώτο SUV της θα συμβάλει ουσιαστικά στην ενίσχυση της ρευστότητας που απαιτεί το αναπτυξιακό πλάνο της. Σύμφωνα με τα στελέχη της εταιρίας οι πωλήσεις της DBX θα μπορούσαν να φθάσουν τις 4.000 με 5.000 μονάδες το χρόνο ελκύοντας κυρίως αγοραστές που αναζητούν ένα πραγματικά σπορ ύφος.

Όντας χτισμένη στο πάτωμα των Vantage, DBS και DB11 και χρησιμοποιώντας τον 4.0λιτρο V8 που βρίσκουμε στη Vantage αλλά με 550 ίππους σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων της ZF αλλά και προηγμένη τετρακίνηση η DBX είναι δεδομένο πως έχει όλα τα προσόντα για να εντυπωσιάσει με τις επιδόσεις και τη δυναμική της.

Advertisement
Advertisement

Ωστόσο σε ένα πρόσφατο video του αγγλικού Autocar με τον υπεύθυνο εξέλιξης της ανάρτησης Matt Becker, η DBX αποδεικνύει πως συνδυάζει τον απολαυστικό οδηγικά χαρακτήρα με εξαιρετικές δυνατότητες κίνησης και σε εκτός δρόμου διαδρομές ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες. Αυτό αποδεικνύει η ευκολία με την οποία η DBX περνά από έντονα λασπωμένα κομμάτια ενώ δεν δυσκολεύεται να ξεπεράσει και δυσκολίες όπως το πέρασμα μέσα από νερό ή από άλλες συνθήκες που σίγουρα δεν περνούν από το μυαλό όταν κάποιος αναφέρεται σε ένα αυτοκίνητο με επιδόσεις supercar. Δείτε λοιπόν τι μπορεί να καταφέρει η DBX στο video που ακολουθεί.