Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Aston Martin DBS Superleggera σε νέα επεισόδια

Ελλάδα 10:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Aston Martin DBS Superleggera σε νέα επεισόδια

ΝΕΑ

Η Aston Martin DBS Superleggera σε νέα επεισόδια

ΝΕΑ

Έχουμε ήδη δει μερικές από τις επίσημες εικόνες της νέας Aston Martin DBS Superleggera, αλλά τώρα το αυτοκίνητο έχει κάνει ένα κινηματογραφικό ντεμπούτο, που χαρακτηρίζεται σε μια νέα ταινία από τον Nick Knight. Το 2016 είχε την τιμή να πάρει πορτρέτο της Βασίλισσας για τα 90α γενέθλιά της.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Ο Knight, ιδιοκτήτης της Aston Martin, περιγράφεται από το “πάθος για τολμηρές μορφές και εντυπωσιακές εικόνες”, με ένα “μοντέρνο μπαρόκ” στυλ που έχει “επαναπροσδιορίσει τη φωτογραφία της μόδας”. Μπορεί να κάνει το ίδιο και για τα αυτοκίνητα; Μιλώντας για τη διαδικασία πίσω από τη σκηνή, ο Knight περιέγραψε τη συνάντηση με τον επικεφαλής σχεδιασμού της Aston Martin, Marek Reichman, για ενημέρωση σχετικά με το αυτοκίνητο. “Ρώτησα ποιο ήταν το μοναδικό χαρακτηριστικό του αυτοκινήτου”, δήλωσε ο Knight, και η απάντηση ήταν “η ταχύτητα”.

“Μου αρέσει να προωθώ τα σύνορα της μη αφηγηματικής ταινίας”, πρόσθεσε ο Knight. “Πρόκειται για την ύφανση σε μια σειρά συναισθημάτων και την ανταπόκριση φυσικά σε αυτό που βλέπετε.” Ένα εξαιρετικά περίπλοκο 3D μοντέλο της DBS Superleggera κινήθηκε με δυναμικές αντανακλάσεις που μορφοποιούν και συγχρονίζονται με το soundtrack.

Advertisement
Advertisement

Οι γωνίες που αλλάζουν γρήγορα, οι “αδύνατες” κινήσεις της κάμερας που παράγονται από υπολογιστή και οι προοπτικές μετατοπίσεις αποσκοπούν να μεταδώσουν μια αίσθηση ταχύτητας και δύναμης: “Αυτό το όραμα του αυτοκινήτου που βγαίνει από το σκοτάδι είναι σαν ένας γαλαξίας που επιταχύνεται απέναντί μας”, εξήγησε ο Knight. “Το ακροατήριο είναι υποχρεωμένο να χρησιμοποιήσει τη φαντασία του – η κρυφή ομορφιά του αυτοκινήτου ενθουσιάζεται από την αγωνία”. Παρακολουθήστε το video