Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η ασχημότερη εκδοχή της Ferrari 812 Superfast

Ελλάδα 13:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η ασχημότερη εκδοχή της Ferrari 812 Superfast

ΝΕΑ

Η ασχημότερη εκδοχή της Ferrari 812 Superfast

ΝΕΑ

Πολλοί θα μιλήσουν για ιεροσυλία και δεν θα διαφωνήσουμε πως αυτό το ψηφιακό πάντρεμα της πανέμορφης Ferrari 812 Superfast με το Fiat Multipla είναι κάτι πολύ περισσότερο από κακόγουστο.

Advertisement
Advertisement

Αντικειμενικά πρόκειται για μια από τις πιο άσχημες ψηφιακές απεικονίσεις που έχουμε δει και σίγουρα μια από τις πιο άσκοπες. Η Ferrari 812 Superfast αποτελεί μια χαρακτηριστική έκφραση της φινέτσας και του αισθητικού δυναμισμού της Ferrari τη στιγμή που το Fiat Multipla έχει κερδίσει αμέτρητα αρνητικά βραβεία για το σχεδιασμό του.

Βέβαια η εικόνα του δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το χαρακτήρα και εν τέλει την πραγματική του δυναμική καθώς αν και ένα από τα πιο γνωστά ασχημόπαπα της σύγχρονης αυτοκινητικής ιστορίας το Multipla ήταν ένα εξαιρετικά έξυπνο σε σύλληψη και απίστευτα χρηστικό αυτοκίνητο. Πάρα το γεγονός πως οι διαστάσεις του δεν ξεφεύγουν από ένα μέσο μεσαίο αυτοκίνητο είχε τη δυνατότητα για μεταφορά έξι επιβατών και των αποσκευών τους, κάτι που το κάνει ιδανικό για μεγάλες οικογένειες προσφέροντας μια πιο ευέλικτη για καθημερινή χρήση λύση σε σχέση με ένα επιβατικό van. Ωστόσο η εικόνα του αποτέλεσε καθοριστικό παράγοντα για την εμπορική του αποτυχία που οδήγησε τελικά και στον τερματισμό του χωρίς κάποιο διάδοχο μοντέλο. Σίγουρα λοιπόν το να σκέφτεσαι και πολύ περισσότερο να προχωράς στο πάντρεμα της όψης ενός αυτοκινήτου που έχει κερδίσει τον τίτλο του ασχημότερου αυτοκινήτου στον κόσμο, με τις καμπύλες μιας καλλίγραμμης Ferrari είναι κάτι που αγγίζει να όρια της παράνοιας.

Advertisement
Advertisement