Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Arden “εφορμά” στη Γενεύη

Ελλάδα 11:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Arden “εφορμά” στη Γενεύη

ΝΕΑ

Η Arden “εφορμά” στη Γενεύη

ΝΕΑ

Στην αγορά για κάτι βρετανικό, αλλά δεν είστε ικανοποιημένοι με τις “τυποποιημένες” επιλογές που προσφέρει η Jaguar Land Rover; Η εταιρία αναβαθμίσεων Arden μπορεί να σας βοηθήσει. Ο Γερμανικός βελτιωτικός οίκος ειδικεύεται στις καλύτερες μάρκες του Ηνωμένου Βασιλείου, εσχάτως… προσγειώθηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης με δελεαστικές βελτιώσεις για δύο από τα κορυφαία μοντέλα της JLR.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Στο πάνω μέρος φαίνεται η Jaguar F-Type SVR, η οποία βρίσκεται ήδη στο αποκορύφωμα της σειράς της πολυτελούς φίρμας. Η Arden αναλαμβάνει τα περαιτέρω, τοποθετώντας ένα ολοκληρωμένο κιτ αεροδυναμικής, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου εμπρόσθιου άκρου, μάσκας, πλευρικών ποδιών, πίσω στοιχείων … ακόμη και νέων λαβών στις θύρες. Οι τροχοί των 21 ιντσών είναι σχεδιασμένοι για να μειώνουν την άκαμπτη μάζα, τοποθετημένοι σε μια ανάρτηση χαμηλωμένη κατά 30 mm με ελαστικά Continental από καουτσούκ που βοηθά να διοχετεύεται όλη η ισχύς στην άσφαλτο.

Και μην κάνετε κανένα λάθος: Arden AR 23 σημαίνει πολλή δύναμη. Σχεδόν 703 ίπποι παρακαλώ (575 για το εργοστασιακό), με ροπή στρέψης 873 Nm. Ο V8 5,0 λίτρων διαθέτει νέα σφυρήλατα έμβολα, αναβαθμισμένο υπερτροφοδότη, νέο σύστημα εισαγωγής και νέα διαχείριση στο ECU. Η Arden έχει επίσης αναβαθμίσει το εσωτερικό της F-Type με υφάσματα επικαλυμμένα με αλουμίνιο, δερμάτινο τιμόνι και τιμόνι Alcantara όπως και αρκετά διακοσμητικά από αλουμίνιο.

Advertisement
Advertisement

Arden-ar12-Land-Rover-tsiro-640

Εκείνοι που αναζητούν περισσότερη χωρητικότητα και ικανότητες εκτός δρόμου, μπορούν να στραφούν στο AR 12 της Arden, τη ναυαρχίδα της Range Rover. Διαθέτει ένα πλήρες κιτ περιμετρικά, με εμπρόσθια, οπίσθια και πλαϊνή ποδιά, μάσκα και εκτεταμένα τόξα τροχών. Ο ίδιος κινητήρας έχει αναβαθμιστεί ομοίως στους 680 ίππους, απαιτώντας για το 0-100 km/h μόλις 4,9 sec. Τεράστιοι τροχοί 23 ιντσών στέκονται σε κάθε γωνία, με την ανάρτηση να εμφανίζεται μειωμένη κατά 25 mm και ένα εσωτερικό ενισχυμένο με δερμάτινη επένδυση από διαμάντια, πεντάλ αλουμινίου, Alcantara και πολλά άλλα ακριβά διακοσμητικά…