Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η απόλυτη Mercedes GLS από την Hofele

Ελλάδα 10:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η απόλυτη Mercedes GLS από την Hofele

ΝΕΑ

Η απόλυτη Mercedes GLS από την Hofele

ΝΕΑ

Ο βελτιωτικός οίκος Hofele παρουσίασε μια υπερπολυτελή εκδοχή της Mercedes-Benz GLS που συναγωνίζεται ακόμα και την αντίστοιχη Maybach.

Advertisement
Advertisement

Είναι γνωστό πως οι δημιουργίες με τα σήματα της Maybach αποτελούν την απόλυτη έκφραση ποιότητας και πολυτέλειας της Mercedes-Benz. Ο βελτιωτικός οίκος Hofele φαίνεται πως θέλει να κερδίσει ένα μερίδιο αυτού του ελίτ κομματιού της αγοράς παρουσιάζοντας την δική του εκδοχή στο ζητούμενο της πολυτέλειας.

Πρόσφατα λοιπόν παρουσίασε την Ultimate HGLS, που δεν είναι παρά η υλοποίηση μιας ακραίας σε πολυτέλεια, παροχές και ποιότητα εκδοχή του μεγάλου SUV της Mercedes-Benz. Πολλοί θα βρουν ως άκρως θετικό στοιχείο πως η έκδοση της Hofele αποφεύγει τις απαστράπτουσες εξωτερικές διακοσμητικές υπερβολές της εργοστασιακής Mercedes-Maybach GLS 600, διατηρώντας τον πιο αρμονικό διάκοσμο των απλών εκδόσεων.

Advertisement
Advertisement

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως η Ulitmate HGLS έχει να ζηλέψει κάτι στο εσωτερικό που αποτελεί επιτομή της απόλυτης χλιδής. Όλες οι επενδύσεις έχουν γίνει με κορυφαίας ποιότητας δέρμα Napa και με ένα προσεγμένο στη λεπτομέρεια μοτίβο ενώ ο ουρανός και οι κολώνες είναι ντυμένα με δέρμα Αλκαντάρα. Επίσης σημαντικό στοιχείο είναι πως σε αντίθεση με την Maybach GLS που θα είναι διαθέσιμη μόνο στην κορυφαία έκδοση 600 η Hofele προσφέρει τη δυνατότητα απόκτησης της Ultimate HGLS με οποιοδήποτε μηχανικό σύνολο υπάρχει στη γκάμα της GLS,  ξεκινώντας από την GLS 350d και φθάνοντας φυσικά στην GLS 600.