Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η απόδραση του Jeremy Renner με το Jeep Compass (+video)

Ελλάδα 7:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η απόδραση του Jeremy Renner με το Jeep Compass (+video)

ΝΕΑ

Η απόδραση του Jeremy Renner με το Jeep Compass (+video)

ΝΕΑ

Ο γνωστός Αμερικανός ηθοποιός και τραγουδιστής Jeremy Renner επέλεξε το Jeep Compass για να ζήσει μια διαφορετική περιπέτεια.

Advertisement
Advertisement

 

Έγινε γνωστός από το φίλμ The Hurt Locker που του χάρισε την πρώτη του υποψηφιότητα για Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου, ενώ οι φίλοι της περιπέτειας τον θυμούνται από τις ταινίες: Επικίνδυνη Αποστολή – Πρωτόκολλο: Φάντασμα (Mission: Impossible – Ghost Protocol, 2011), Οι Εκδικητές (Marvel’s The Avengers, 2012), Η Κληρονομιά του Μπορν (The Bourne Legacy, 2012) και Οδηγός Διαπλοκής (American Hustle).

Advertisement
Advertisement

Έχοντας παίξει σε μια σειρά δημοφιλών ταινιών περιπέτειας, ο Jeremy Renner επέλεξε το Jeep Compass για μία διαφορετική απόδραση. Με αφορμή την πρόσφατη κυκλοφορία του πρώτου του προσωπικού δίσκου με γενικό τίτλο «Main Attraction», o Renner πρωταγωνιστεί σε ένα σύντομο video με το Compass να τον οδηγεί πέρα από τα συνηθισμένα. Εκτός από το εντυπωσιακό στιλ και το δυναμικό χαρακτήρα, τον δημοφιλή ηθοποιό ενθουσίασε η άνεση, αλλά και η προηγμένη συνδεσιμότητα που προσφέρει το Jeep Compass μέσω του συστήματος πολυμέσων UConnect 7” HD, το οποίο διαθέτει συμβατότητα με τις εφαρμογές Apple CarPlay και Android Auto.

Advertisement

Το Jeep Compass είναι διαθέσιμο στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων Jeep της FCA Greece σε μία ευρεία γκάμα εκδόσεων με κινητήρες βενζίνης και Diesel, μηχανικά και αυτόματα κιβώτιο και βέβαια κίνηση στους 2 ή και στους 4 τροχούς. Παράλληλα μέσω του εμπορικού προγράμματος Jeep Compass 4×4 οι πελάτες ωφελούνται συνδυαστικά με 4 χρόνια Δωρεάν Service, 4 χρόνια Εργοστασιακή Εγγύηση, 4% προνομιακό επιτόκιο χρηματοδότησης και 4 χρόνια Οδική Βοήθεια.

Advertisement