Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η αντιπροσωπεία που πουλάει χάρη στα memes! (+video)

Ελλάδα 20:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η αντιπροσωπεία που πουλάει χάρη στα memes! (+video)

ΝΕΑ

Η αντιπροσωπεία που πουλάει χάρη στα memes! (+video)

ΝΕΑ

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να διαφημιστείς ως αντιπροσωπεία αυτοκινήτων για να πουλήσεις, αλλά ποτέ δεν πιστεύαμε ότι τα memes είναι ένας.

Advertisement
Advertisement

Αυτήν την προσέγγιση φέρεται να έχει επιλέξει η Central Houston Nissan, η οποία χρησιμοποιεί διάφορα αστεία περιστατικά που κυκλοφορούν στο TikTok και τα προσαρμόζει για να διαφημίσει τις παροχές που προσφέρει.

Ο λογαριασμός της συγκεκριμένης αντιπροσωπείας της Nissan έχει συλλέξει εκατομμύρια προβολές και Like στο TikTok από όταν ξεκίνησε αυτήν την τάση και συνεχίζει ακάθεκτη.

Τα βίντεο που ανεβάζουν, συνήθως ξεκινούν με κάποιο κωμικό στιγμιότυπο και καταλήγουν σε υπαλλήλους της αντιπροσωπείας. Οι οποίοι με τη σειρά τους ενώνουν το γεγονός με κάποια παροχή της Central Houston Nissan.

Advertisement
Advertisement

Ουσιαστικά, οι υπάλληλοι έχουν μετατραπεί σε πρωταγωνιστές των βίντεο, πάντα με την απαραίτητη ευθυμία και δόση χιούμορ. Τα κλιπάκια «πουλάνε» τόσο καλά που ένα από αυτά έχει συλλέξει 16 εκατομμύρια προβολές.

Αυτή τη στιγμή, ο λογαριασμός της Central Houston Nissan στο TikTok έχει σχεδόν 95.000 ακόλουθους και περίπου 6 εκατομμύρια Like. Ο διευθυντής πωλήσεων της αντιπροσωπείας, Chris Gates αποκάλυψε ότι τα viral βίντεο έχουν πολύ θετικό αντίκτυπο, αφού διαδίδεται η ύπαρξη και οι παροχές της.

Μάλιστα, ορισμένοι πελάτες έχουν θελήσει να βγάλουν φωτογραφίες με τους υπαλλήλους που κάνουν τα βίντεο ή έχουν πειστεί πολύ εύκολα να αγοράσουν ένα Nissan.

Advertisement

Στόχος επετεύχθη δηλαδή, καθώς τα βίντεο με αυτόν τον σκοπό ξεκίνησαν και τον έχουν ήδη ως έναν βαθμό πετύχει.