Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η ανακατασκευή μίας Ferrari σε λίγα λεπτά

Ελλάδα 12:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η ανακατασκευή μίας Ferrari σε λίγα λεπτά

ΝΕΑ

Η ανακατασκευή μίας Ferrari σε λίγα λεπτά

ΝΕΑ

Μέσα σε λίγα λεπτά μία σχεδόν κατεστραμμένη Ferrari 488 Spider γίνεται καινούργια από την Copart.

Advertisement
Advertisement

 

Η εταιρία Copart  ειδικεύεται στην αγορά, πώληση και ανακατασκευή (αν χρειάζεται) οχημάτων από κατασχέσεις ή ζημιές από ασφαλιστικά συμβόλαια. Οι επισκευές ποικίλλουν από το όχημα στο όχημα, αλλά τα αυτοκίνητα μετά από αυτές πωλούνται (μέσω δημοπρασιών κυρίως) σε σχετικά προσιτές τιμές ανάλογα με τη μάρκα, το μοντέλο και την κατάσταση.

Advertisement
Advertisement

Φυσικά, χρειάζεται πολύ δουλειά για να πληροί το αυτοκίνητο τις προδιαγραφές ασφαλείας και ποιότητας και αυτό φαίνεται στο όπου για την επισκευή του supercar συνεργάζονται οι μηχανικοί της LNC Collision και της Car Customization.

Το κλιπ δείχνει ότι η εταιρεία παρέλαβε την Ferrari 488 Spider με πολλές φθορές στο εμπρός κομμάτι μετά από ατύχημα. Φυσικά οι επισκευές ξεκίνησαν αφού οι μηχανικοί της  Copart βεβαιώθηκαν, πως δεν έχει χαθεί η δομική ακαμψία του αμαξώματος. Το υπόλοιπο όχημα φαίνεται να είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά η επισκευή δεν ήταν εύκολη αφού έπρεπε να αγοραστούν όλα τα εξαρτήματα / ανταλλακτικά από το Maranello.

Advertisement

Το video επικεντρώνεται στη διαδικασία ανακατασκευής και ξεκινά με τους εργαζόμενους να αφαιρούν το κατεστραμμένο εμπρός τμήμα. Μόλις έγινε αυτό, επισκεύασαν και συγκόλλησαν τα νέα κομμάτια πάνω σε αυτά που δεν είχαν υποστεί ζημιά. Το αυτοκίνητο αρχίζει να διαμορφώνεται με τα ράμφη (σπάνιο ανταλλακτικό) να αντικαθιστούν τα παλιά κατεστραμμένα κομμάτια. Ακολουθούν η εγκατάσταση του προφυλακτήρα των εμπρός φτερών και του παρμπρίζ. Στη συνέχεια η Ferrari βάφεται και γίνεται η εγκατάσταση νέο εσωτερικό καθώς οι αερόσακοι είχαν «ανοίξει» μετά το ατύχημα.

Advertisement

Το τελικό αποτέλεσμα φαίνεται σχεδόν καινούργιο υπέροχο και οι περισσότεροι μελλοντικοί αγοραστές πιθανότατα δεν θα καταλάβουν ότι το αυτοκίνητο είχε εμπλακεί σε σύγκρουση. Θυμηθείτε πως η εμπλοκή των supercars όπως η Ferrari 488 Spider σε ατύχημα είναι για κάποιους η μοναδική ευκαιρία να αποκτήσουν ένα dream car αφού πωλείται σε (πολύ) χαμηλή τιμή.

 

Advertisement