Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Alfa Romeo και επίσημα στη Β. Αμερική

Ελλάδα 8:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Alfa Romeo και επίσημα στη Β. Αμερική

ΝΕΑ

Η Alfa Romeo και επίσημα στη Β. Αμερική

ΝΕΑ

Η επιβίωση της ιταλικής μάρκας περνά μέσα από την επέκταση της παρουσίας της και εκτός Ευρώπης. Μετά από παλινωδίες και καθυστερήσεις, η Alfa Romeo πατά… τροχούς σε Ηνωμένες Πολιτείες και Καναδά. Όπως ανακοίνωσε η Fiat Chrysler Automobiles, 86 αντιπρόσωποι στις δύο χώρες απέκτησαν το δικαίωμα να εμπορεύονται τα μοντέλα της Alfa Romeo.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Το αρχικό δίκτυο αποτελείται από αντιπροσώπους της Fiat και της Maserati. Από τα 86 σημεία παρουσίας της Alfa Romeo, τα 82 βρίσκονται στις ΗΠΑ (σε 33 συνολικά πολιτείες) και τα υπόλοιπα τέσσερα στον Καναδά. Τα πρώτα μοντέλα που θα διατίθενται θα είναι η coupe 4C και η περιορισμένης παραγωγής 4C Launch Edition. Αργότερα μέσα στο 2014 θα ανακοινωθούν επιπλέον εκθέσεις της Alfa Romeo στη Βόρεια Αμερική.

«Κάθε αντιπρόσωπος Alfa Romeo θα διαθέτει ειδικό προσωπικό για την εξυπηρέτηση των πελατών της ιταλικής μάρκας. Έχουμε ζητήσει οι πωλητές και οι μηχανικοί να προσληφθούν μέσω αυστηρής διαδικασίας ώστε το επίπεδο παροχής υπηρεσιών να είναι ιδιαίτερα υψηλό. Προσδοκούμε ότι τα σημεία πώλησης μοντέλων της Alfa Romeo θα ξεπεράσει στη Βόρεια Αμερική τα 300», δήλωσε ο Αντιπρόεδρος Ανάπτυξης Δικτύου του Ομίλου Chrysler, Peter Grady.