Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η αγωνιστική Ford Mustang του 2019 (+vid)

Ελλάδα 12:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η αγωνιστική Ford Mustang του 2019 (+vid)

ΝΕΑ

Η αγωνιστική Ford Mustang του 2019 (+vid)

ΝΕΑ

Η Ford Performance έχει κυκλοφορήσει επίσημα το ολοκαίνουργιο Supercars-spec Mustang πριν από τη σεζόν του 2019.

Advertisement
Advertisement

Το λανσάρισμα της Ford Performance Mustang σηματοδοτεί την πρώτη εμφάνιση του αγωνιστικού χωρίς το καμουφλάζ που χρησιμοποιείται στις δοκιμές. Ωστόσο, αυτή η ειδική έκδοση δεν θα αγωνιστεί με την έναρξη των ομάδων της Ford, γιατί θα ξεκινήσει με την Tickford-run 23Red Racing την επόμενη Παρασκευή. Η εμφάνιση της Mustang ήταν ένα καυτό θέμα στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης. Η παρουσία του προικισμένου αγωνιστικού αυτοκινήτου θα δώσει στους οπαδούς μια σωστή ματιά για το αυτοκίνητο σε μια πιο… παραδοσιακή έγχρωμη εικόνα.

“Σήμερα παρουσιάζουμε στους οπαδούς μας τη Mustang Supercar, έτοιμη για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Supercars της Αυστραλίας του 2019”, δήλωσε ο Ryan Story, προϊστάμενος της DJR Team Penske που ανέλαβε την έγκριση του αυτοκινήτου. “Το έργο αυτό δεν θα ήταν εφικτό χωρίς την υποστήριξη της Ford Australia, του studio της Ford Asia Pacific Design και της βασικής συμμετοχής της Ford Performance στις Ηνωμένες Πολιτείες.” Ο Kay Hart, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ford Australia και της Νέας Ζηλανδίας, πρόσθεσε : “Αυτή είναι μια ιστορική στιγμή”.

“Είμαι πραγματικά περήφανος τόσο για την ομάδα στη Βόρεια Αμερική όσο και την αντίστοιχη στην Αυστραλία”, δήλωσε ο διευθυντής της Ford Performance Motorsports, Brian Novak. “Χρησιμοποιούμε τις ίδιες διαδικασίες εξέλιξης στο Supercar με αυτές του του NASCAR Mustang. “Η εξέλιξη αυτή έχει αποδειχθεί και σε άλλες περιπτώσεις – το Ford GT στο Le Mans για παράδειγμα – στη συνέχεια μεταφέρουμε εκείνη την τεχνογνωσία πίσω στο αυτοκίνητο παραγωγής”. Πάντως πρώτα αναμένουμε να δούμε την 23Red Racing, ακολουθούμενη από το αυτοκίνητο που υποστηρίζεται από την Monster Energy της Tickford.

Advertisement
Advertisement