Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η AC Schnitzer αγριεύει την BMW X4

Ελλάδα 18:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η AC Schnitzer αγριεύει την BMW X4

ΝΕΑ

Η AC Schnitzer αγριεύει την BMW X4

ΝΕΑ

Το ήδη δυναμικό SUV της BMW γίνεται ακόμα πιο επιθετικό χάρη στις επεμβάσεις της AC Schnitzer.

Advertisement
Advertisement

Για όσους η εμφάνιση της Χ4 δεν είναι τόσο προκλητική όσο θα άρμοζε σε ένα SUV με coupe επιρροές η AC Schnitzer δίνει την απάντηση με ένα νέο αεροδυναμικό κιτ αλλά και μια σειρά μηχανικών βελτιώσεων σε κινητήρα και ανάρτηση.

Σε ότι αφορά την εμφάνιση, το άγγιγμα της AC Schnitzer έχει χαρίσει στην Χ4 ένα νέο σπόιλερ στον εμπρός προφυλακτήρα, καθώς και νέες αεροτομές από ανθρακονήματα στην οροφή αλλά και στην πίσω πέμπτη πόρτα. Επίσης εκτός από ανάλογα διακοσμητικά στοιχεία στο εσωτερικό αλλά και στο χώρο του κινητήρα, καθώς και την ανθρακονημάτινη απόληξη της εξάτμισης η AC Schnitzer έχει εξελίξει και μια σειρά ζαντών ελαφριού κράμματος 19, 20 και 22 ιντσών.

Advertisement
Advertisement

Στον τομέα της ανάρτησης η AC Schnitzer προσφέρει ένα νέο σετ ελατηρίων που προσφέρει μείωση του ύψους κατά 20 mm εμπρός και 25 mm πίσω προς όφελος των δυναμικών χαρακτηριστικών.

Και φυσικά ο βελτιωτικός οίκος δεν θα μπορούσε να παραλείψει την αναβάθμιση του κινητήρα. Έτσι για την xDrive30d έχει εξελίξει ένα πακέτο βελτίωσης που ανεβάζει την ισχύ από τους 265 στους 315 ίππους ενώ για την xDrive M40d η απόδοση αυξάνεται από τους 326 στους 380 ίππους.

Advertisement