Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το κινέζικο Range Rover κοστίζει κάτω από 20.000 ευρώ!

Ελλάδα 4:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το κινέζικο Range Rover κοστίζει κάτω από 20.000 ευρώ!

ΝΕΑ

Το κινέζικο Range Rover κοστίζει κάτω από 20.000 ευρώ!

ΝΕΑ

Ακόμη ένα παιδί της Range Rover προέκυψε με προέλευση την Κίνα, χαιρετήστε λοιπόν το Hunkt Canticie, το οποίο βασίζεται στο Zotye T900, κάτι σαν επιτυχημένο copy paste του γαλαζοαίματου δηλαδή…

Advertisement
Advertisement

 

Οι ειδήσεις από την Κίνα αναφέρουν ότι το SUV που εμπνέεται από το Range Rover Sport προέρχεται από την κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία Hanlong Auto με έδρα την επαρχία Hubei. Το κινεζικό όνομα είναι «Kuangshi» και εννοείται πως είναι πολύ φθηνότερο από ένα Range Rover. Όπως δείχνουν αυτές οι εικόνες, το εξωτερικό του Hunkt Canticie είναι παρόμοιο με το υπάρχον Range Rover Sport. Υπάρχουν μερικές μοναδικές πινελιές, συμπεριλαμβανομένων των προβολέων, της μπροστινής μάσκας χρωμίου και των πίσω φώτων, αλλά αν τοποθετήσετε μερικά σήματα της Range Rover, πολλοί θα μπορούσαν να ξεγελαστούν και να σκεφτούν αμέσως ότι πρόκειται για το τελευταίο μοντέλο του Βρετανού κατασκευαστή. Οι ντόπιοι αγοραστές θα έχουν αποκλειστικά ένα κινητήρα διαθέσιμο, τον υπερτροφοδοτούμενο 4κύλινδρο 2.0 λίτρων που παράγει 220 ίππους, οι δυνατότητες του οποίου απέχουν αρκετά από τις αντίστοιχες του 5λιτρου τούρμπο V8 που χρησιμοποιείται στο Range Rover Sport SVR. Το Canticie έχει τελική ταχύτητα 185 km/h, τιμή υποδεέστερη για οποιοδήποτε αυθεντικό Range Rover τελευταίας γενιάς.

Advertisement
Advertisement

Το εσωτερικό είναι αρκετά διαφορετικό από οποιοδήποτε μοντέλο Range Rover που υπάρχει στην αγορά. Το πιο αξιοσημείωτο είναι το σύνολο ψηφιακών οργάνων και μια δεύτερη οθόνη που στεγάζει τα χειριστήρια ψυχαγωγίας στο κέντρο του ταμπλό. Υπάρχει επίσης ένας μεγάλος περιστροφικός διακόπτης υπεύθυνος για τον έλεγχο αρκετών λειτουργιών του αυτοκινήτου, όπως είναι ο κλιματισμός το ηχοσύστημα και άλλα. Η προσιτή τιμή του φυσικά είναι αυτό που κάνει το Canticie κυριολεκτικά να λάμπει. Στην Κίνα, το original Range Rover κοστίζει 157.000 ευρώ. Συγκριτικά, το Canticie θα ξεκινά από μόλις 16.350 ευρώ, γεγονός που το καθιστά πιο προσιτό στους ντόπιους πελάτες ακόμη και από ένα μικρό αυτοκίνητο.

Διαβάστε επίσης: Αποκλειστικό -Έτσι θα είναι το νέο Fiat Punto