Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda ZR-V e:HEV: Εμπνευσμένη αίσθηση οδήγησης

Ελλάδα 8:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Honda ZR-V e:HEV: Εμπνευσμένη αίσθηση οδήγησης

ΝΕΑ

Honda ZR-V e:HEV: Εμπνευσμένη αίσθηση οδήγησης

ΝΕΑ

Το νέο Honda ZR-V προσφέρει μια απολαυστική εμπειρία οδήγησης χωρίς να χάνει τον άνετο και πολυτελή χαρακτήρα του.

Advertisement
Advertisement

Το Honda ZR-V μπορεί να είναι ένα άνετο και πολυτελές SUV ωστόσο τα οδηγικά επίπεδα ευχαρίστησης που προσφέρει στον οδηγό είναι μοναδικά. Το ZR-V εμπνέει εμπιστοσύνη πίσω από το τιμόνι, παρέχοντας εντυπωσιακά επίπεδα πρόσφυσης και ελέγχου σε όλες τις οδηγικές συνθήκες.

Χάρη στην μεγάλη εμπειρία της Honda στα μηχανικά μέρη και το αναβαθμισμένο σύστημα αναρτήσεων πολλαπλών συνδέσμων πίσω (γόνατα McPherson εμπρός) έχει επιτευχθεί ένα αποτέλεσμα προβλέψιμο και γραμμικό. Από αστικές περιοχές όπου απαιτείται απόκριση επιτάχυνσης, έως διαδρομές με γρήγορες στροφές, όπου η ευστάθεια του οχήματος είναι το κλειδί, το νέο ZR-V παραμένει ακλόνητο και σταθερό στο δρόμο.

Το νέο πλαίσιο είναι ελαφρύ και άκαμπτο προσφέροντας αίσθηση ενός σπορ hatchback. Σε αυτό συμβάλει το χαμηλότερο στήσιμο κατά 59 χιλ. από το CR-V και το φαρδύτερο τελείωμα κατά 50 χιλ. από το HR-V. Επιπλέον, οι μεγάλοι τροχοί των 18 ιντσών χαρίζουν καλή πρόσφυση σε όλες τις συνθήκες, χωρίς όμως να διαταράσσεται η άνεση των επιβατών στο ταξίδι και στην πόλη.

Advertisement
Advertisement

Το Honda ZR-V προσφέρει ανάλαφρη και ακριβέστατη αίσθηση στο τιμόνι με το σύστημα διεύθυνσης με ηλεκτρικά υποβοηθούμενο τιμόνι EPS να εμπνέει εμπιστοσύνη σε όλες τις ταχύτητες. Επιπλέον, το EPS έχει ρυθμιστεί ώστε να παρέχει εξαιρετική ανάδραση και βελτιωμένη σταθερότητα στην ευθεία γραμμή.

Το SUV της Honda έχει μελετηθεί ιδανικά προκειμένου να κρατάει την ιδανική ισορροπία ανάμεσα στην άνεση και την ελκυστική αίσθηση οδήγησης.