Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda WR-V: Ο γεφυροποιός

Ελλάδα 1:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Honda WR-V: Ο γεφυροποιός

ΝΕΑ

Honda WR-V: Ο γεφυροποιός

ΝΕΑ

Νέο μικρό crossover από τη Honda, που αναμένεται να γεφυρώσει το κενό μεταξύ του Jazz και του HR-V. Το όνομά του πρόκειται να είναι WR-V, ενώ ως βάση θα χρησιμοποιηθεί το υπερμίνι της φίρμας. Θα παρουσιαστεί επίσημα τον Νοέμβριο στη Βραζιλία.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Σήμα κατατεθέν του νέου μοντέλου της ιαπωνικής εταιρίας θα είναι οι επιθετικές γραμμές τόσο εμπρός και πίσω όσο και περιμετρικά του «σμιλεμένου» αμαξώματος.

Το ζητούμενο είναι αν το κατά πόσο το πρωτότυπο που βλέπουμε θα παραμείνει τόσο φουτουριστικό και στην πράξη. Σε πολλές περιπτώσεις έχουμε δει πως οι κατασκευαστές στην ώρα της κρίσης, ξεχνούν την αρχική τολμηρότητα…

Advertisement
Advertisement

Σε ότι αφορά το μηχανικό σύνολο που θα κινεί το νέο WR-V, αυτό θα είναι το i-VTEC FlexOne όπως χαρακτηριστικά αποκαλείται, με χωρητικότητα τα 1,5 λίτρα και απόδοση τους 116 ίππους.

Ο συγκεκριμένος ατμοσφαιρικός βενζινοκινητήρας, θα συνεργάζεται με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων, ή με το αυτόματο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων CVT της εταιρίας. Άγνωστο ακόμη εάν θα το δούμε στη Γηραιά Ήπειρο.